Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Taletidskort eller abonnement? En miniguide til valg af abonnement eller taletidskort

Hvilket abonnement skal man vælge til sin mobiltelefon? Skal man overhovedet væge et nyt abonnement, når man køber en ny mobiltelefon? Skal man vælge et taletidskort, så man kun betaler, det man snakker for? Det er der sikkert mange, der spørger sig selv om. Hvis man har et stort taletidsforbrug, så kan det godt være en fordel at tegne et abonnement. Hvis du derimod ikke taler så meget i telefon, så er det en fordel at vælge et taletidskort, fordi du ellers risikerer at betale alt for meget for et abonnement. Ved andre abonnementer som for eksempel TDC Mobil er man ikke bundet af ikke bundet af et minimumsforbrug, og du får derfor en fast lav minutpris.

Der er et hav af muligheder, når det gælder billige abonnementer og taletidskort. TDC har for eksempel både et TDC Mobil abonnement og et TDC Mobil tid taletidskort for blot at nævne nogle.

Vælger du et TDC mobil abonnement, skal du kun betale oprettelsen, og du slipper for at betale et månedligt abonnement, men du er sikret en fast lav pris. Du betaler kun for den tid du taler i din mobiltelefon. Hvis du gerne vil have kontrol over din telefonregning og slippe med et lav mobil regning, hvis du ikke har et stort forbrug, så kan du inden for TDC mobil universet også vælge et TDC mobil tid taletidskort. Med TDC mobil tid får du en lav minutpris – dog ikke ligeså lav som med et TDC mobil abonnement. Til gengæld betaler du en billig taletid forud, og derved kan du sørge for, at din mobilregning ikke løber løbsk.

Om du skal vælge et TDC mobil abonnement eller et TDC mobil tid taletidskort afhænger af individuelle behov. Der findes således ikke et svar, fordi billige abonnement eller om et taletidskort til mobiltelefoner er billigt afhænger af individuelle behov.