Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

emporia SOLID plus med GPS

Emporia SOLIDplus GPS      

emporia SOLID plus GPS er en emporia mobil  med nødkald og indbygget GPS. Den er en hårdfør emporia mobil, der kan tåle lidt af hvert. Derfor kan den komme med ud på eventyr, hvor der er vand, eller hvor man kan risikere at komme til at tabe den.

Emporia SOLIDplus Gps mobilen kan fjernbetjenes via en web baseret platform (emporia4care). Emporia4Care forventes på markedet sidst på året 2012.

Det betyder, at hvis man har fået tilladelse af mobilejeren, kan man hjælpe med at holde orden i f.eks. telefonbog, venneliste, aftaler og SMS - nødkaldene.

Alt foregår over nettet og det kan dårligt blive lettere!

emporia SOLID plus er udviklet til håndværkere, eventyrere eller mennesker med handicaps! Har man aktiveret nødkaldet på emporia SOLID, vil der automatisk blive fortalt over GPS - en blive fortalt, hvor hjælpen skal gives!

Den nye mobil fra emporia er IP67. Det vil sige, at den er stød - , støv - og vandafvisende.

Den kan tåle at ligge under vand og den kan tabes fra indtil 2 meters højde uden at tage skade. En meget SOLID mobil, der kan tåle lidt af hvert og lidt til.

Derfor er den også god til at komme med på nye eventyr i den frie natur. Den er nemlig lige glad med vejr og vind. Altid parat til at komme med på nye eventyr!

emporia SOLID plus GPS fortæller altid nøjagtig, hvor mobilen er, så  man kan komme til hjælp!

emporia SOLID plus GPS fås i farverne hvid og gul!