Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

emporia Essence Plus - meget ældrevenlig mobiltelefon - nu også med bluetooth

emporia essence plus - ældrevenlig mobil med bluetooth og nødkald 

emporia Essence Plus

 

Store taster, tydelig skærm og gode højtalere!

En flot mobil i sort med børstet stål look. Nu også med bluetooth!


Denne telefon fra Emporia er meget let 84 g. og med de små mål 107x50x12 mm, er det en lille og meget smart designet telefon. Derudover er emporia essence plus utrolig brugervenlig . Menuerne er lette at finde rundt i. Man kan indstille på skrifttyperne, så de kan blive STORE, eller man kan beholde de mere almindelige. Det bestemmer man selv. Det er også tilfældet med lyden og tonerne. Man bestemmer selv ved at indstille i menuerne. Og det gøres meget let!

Farvedisplayet som essence er udstyret med måler 1,8 tommer og er en TFT skærm med en opløsning på 160x128 pixel. Tasterne på emporia har en rigtig fin baggrundsbelysning, så man let kan se hvilke taster man trykker på.

emporia Essensce Plus er efterfølgeren til emporia Essence og har derfor lidt flere menuer. Derfor er emporia essence plus også udstyret med en ekstra knap på højre side af telefonen. Denne bruges til bluetooth tilslutning.

Derudover har telefonen almindelige funktioner såsom lommelygte, radio, SMS, tænd/sluk, låsetast, telefonbog, påmindelse, kalender osv.

Telefonbogen kan indeholde 100 kontakter og kan automatisk gemme de mest brugte.

SMS - beskeder er på emporia Essence Plus rigtig nem at arbejde med. Det er rigtig let at skrive beskeder på telefonen og tasterne er lette at skrive med.

Håndfri funktion gør det muligt for andre at følge med i samtalen. Højtalerne er kompatible med høreapparater.

Nødkald er der bag på telefonen. Den aktiveres let og hurtigt ved et enkelt tryk. Selve ideen er så, at man holder knappen nede i 3 sekunder, derefter ringes der så op til flere numre på forhånd lagt ind i mobilen. Frihåndstalen aktiveres på fuld styrke, så man ikke behøver holde mobilen op til røret for at snakke i den. Så er hjælpen nær og hurtig med emporia essence plus, hvis man skulle være uheldig!


Med den ekstra store lyd, vibrator og en alarm, der blinker ved indgående opkald, er du sikker på ikke at gå glip af et eneste opkald til din emporia Essence Plus,

Med denne emporia Essence Plus får man:

  • Flot, enkelt design
  • Lille og handy
  • Farveskærm
  • Store taster
  • Høj lyd
  • Nødknap
  • Bluetooth ( håndfri tale)
  • Bord-  og væglader

emporia Essence Plus er en ældrevenlig telefon, der er rigtig pæn og stilfuld.

En telefon man så absolut godt kan være tjent med at have!!