Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

emporia elegance og emporia solid - to nye mobiltelefoner fra emporia Telecom

emporia ELEGANCE og emporia SOLIDDet Østrigske firma Emporia Telecom viste på Mobile World Congress  2010 (MWC 2010) deres sidste nye mobiltelefoner, emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre og emporia SOLID håndværkertelefon. De to nye mobiltelefoner fra emporia TELECOM er udviklet til aktive ældre og håndværkere og emporia ELEGANCE og emporia SOLID tager som udgangspunk hensyn til ældre og håndværkere som ønsker enkle mobiltelefoner som er nemme at benytte..

emporia ELEGANCE mobil til ældre og emporia SOLID håndværkertelefon er begge kompatible med høreapparat. I emporia ELEGANCE og emporia SOLID er der en tydelig 1,8” OLED skærm med høj kontrast.

Emporia Solid håndværkertelefon er indkapslet i en vandtæt skal, og er hårdfør overfor skidt og støv. Emporia SOLID håndværkertelefon er udstyret med bluetooth og har op til tre timers taletid og op til 250 times standby tid. Empora SOLID håndværkertelefon understøtter GSM 900/1800 MHz netværk.
Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre lanceres primo maj 2010 mens emporia SOLID forventes at blive lanceret i efteråret 2010.