Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Doro HandlePlus 334 - en mobiltelefon, der sikrer tryghed for ældre.

For ældre er det vigtigt, at en mobiltelefon kan hjælpe dem med let at holde kontakten med familie og venner. Det er måske ikke noget, man tænker så meget på, når man endnu ikke har skavanker som dårlig hukommelse, nedsat syn eller dårlig hørelse.

For ældre er det særligt vigtig, at en telefon kan hjælpe også kan fungerer som en hjælp til at holde kontakten – Og for andre igen er det vigtigt, er det vigtigt at en mobiltelefon også har sikkerhedsfunktioner indbygget, som det er tilfældet med Doro mobiltelefoner. Doro 334 (Doro HandlePlus 334) er en mobiltelefon, der har såvel tryghedsskabende som sociale funktioner indbygget. Doro har gjort en stor indsats og har brugt indsigt og viden til at udvikle en telefon der dækker helt specielle behov hos ældre. 

Det der gør Doro 334 mobiltelefonen særlig brugbar for ældre er, at mobiltelefonen har nødkald og fire hurtigvalgs taster, der kan forudindstilles med de fire vigtigste numre, så den ældre blot skal trykke på knappen ud for navnet til den person, man ønsker at ringe til. Mobiltelefonens indbyggede nødkald gør desuden, at den ældre let kan komme i kontakt, hvis der opstår nødsitationer. Et-trykstasten til nødkaldet ringer automatisk op og sender en sms til forudindstillede numre.

Doro 334 er velegnet til personer med nedsat hørelse og nedsat syn.

Hvis du stiller særlige krav til din Doro mobiletelefon på grund af dårligt syn eller nedsat hørelse, så er Doro 334 mobiltelefonen idéel. Doro 334 er kompatibel med de fleste høreapparater, da den er M3/T3 klassificeret. Personer med nedsat syn kan glæde sig over, at denne Doro mobiltelefon har et stort display med stor tekst og oplyste taster, der gør det lettere at se, når man skal ringe op fra sin mobiltelefon.

Alt i alt er Doro 334 en brugervenlig mobiltelefon med alarmfunktion, der imødekommer de krav personer med særlige behov stiller til en mobiltelefon fra Doro.

Doro har speciale i telefoner der opfylder specielle behov og Doro har endnu engang skabt en telefon der hånd om de udfordringer og behov ældre mennesker kæmper med når de skal have en mobiltelefon. 

Doro går ikke på kompromis med kvalitet og design hvilket har bevirket at Doro har et sortiment der er utrolig populært. 

Hvis snakken går på brugervenlighed, specielle funktioner såsom høj lyd, genvejstaster, nødhjælpsknapper og tydeligt didsplay så kommer man ganske enkelt ikke udenom Doro.