Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Doro 614 med sms, mms og Bluetooth - Endnu en Doro Mobiltelefon med forbedrede funktioner

Doro fortsætter stilen med at udvikle brugervenlige og enkle mobiltelefoner. Doro PhoneEasy 614 er til dig, der stadig vil ha´ en enkel og brugervenlig mobiltelefon, men samtidig også vil have muligheden for at bruge mobiltelefonen til andet end bare at ringe op. Med Doro 614 er der således både skruet en tand op for brugervenligheden og kommet ekstrafunktioner som sms og mms funktion samt Bluetooth.

Mere brugervenlighed og ekstrafunktioner

At du får brugervenlighed for alle pengene kommer til udtryk med Doro 614’s hævede kanter og bløde overflade, der sikrer dig et solidt greb om mobiltelefonen. Og de konkave taster og store letlæselige display gør Doro 614 utrolig brugervenlig – også for personer med nedsat syn. Endelig er Doro 614 en klaptelefon, så for at modtage og afslutte et opkald skal du blot åbne og lukke klaptelefonen.

Dette er for nogle lettere end at skulle trykke på en knap for at tage telefonen, hvilket ikke er tilfældet med Doro PhoneEasy 614

Ekstra funktioner som sms, mms og Bluetooth betyder, at du med en Doro 614 mobiltelefon kan sende og modtage tekst- og billedbeskeder samt tilslutte mobiltelefonen til andre bluetooth-endheder. Det særlige ved Bluetooth-teknologien er, at du kan pare din Doro 614 mobiltelefon med andre kommunikationsenheder, der har indbygget bluetooth. Hvis du gerne vil tale håndfrit, når du taler i din Doro mobiltelefon i bilen, når du cykler eller mens du laver daglige sysler i hjemmet, så kan du koble et headset, hvis både mobiltelefon og headset har Bluetooth.

Med Doro 614 går brugervenlighed og muligheder op i en højere enhed. Du får sms og mms funktion, der med hurtigvalgstast, stort display og konkave taster er utroligt nemt at benytte. Og endeligt er du sikret ekstra funktioner med Bluetooth-teknologien, så du for eksempel kan tale håndfrit med Doro 614.

Doro 614 er ganske enkelt en simpel og brugervenlig telefon til alle der har brug for en nem og enkel telefon med SMS, MMS og Bluetooth