Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Doro 334 IUP mobiltelefon med automatisk aktiveret alarm sikrer tryghed i hjemmet.

Doro HandlePlus 334gsm IUP har de samme funktioner som Doro 334, som jeg skrev om i sidste uge. Forskellen på de to Doro 334 mobiltelefoner er, at en Doro 334 IUP mobiletelefon har en automatisk aktiveret alarm, der kan aktiveres enten ved fald eller ubevægelighed. Alle Doro mobiltelefoner har ekstra tryghedsskabende funktioner, men doro 334 IUP mobiltelefoner adskiller sig ved at være særlig velegnet til ældre, der er udsat for faldulykker i eget hjem, fordi alarmen aktiveres automatisk ved fald.

Den automatiske alarm til Doro 334 IUP mobiltelefonen kan indstilles til at blive aktiveret på fem forskellige måder. Denne Doro mobiltelefons ekstra sikkerhedsfunktioner skaber ekstra tryghed i hjemmet for ældre, der kan få behov for hjælp på grund af faldulykker eller af andre grunde kan få brug for hjælp.

Den automatisk aktiverede alarm til Doro 334 IUP kan forudindstilles til at ringe op til udvalgte nødkaldsnumre, når alarmen aktiveres. Denne Doro mobiltelefon kan som nævnt også indstilles til at blive aktiveret på fem forskellige måder alt efter behovet, og hvordan mobiltelefonen benyttes. For at få glæde af denne Doro telefons alarmfunktion kræves det dog, at brugeren har Doro 334 IUP mobiltelefonen på sig, og Doro 334 IUP éren skal så indstilles efter, hvilken position den ældre bærer mobiltelefonen i.

Bærer den ældre mobiltelefonen i vandret stilling, skal alarmen indstilles til at aktivere, når mobiltelefonen kommer 45 grader ud af den vandrette position. Hvis telefonen derimod oftest bæres i lodret position, kan alarmen indstilles til at aktivere, når mobiltelefonen vipper 45 grader i forhold til den lodrette position. Hvis brugeren har risiko for at blive bevidstløs kan Doro 334 IUP også indstilles til at blive aktiveret, hvis mobiltelefonen er ubevægelig i 5 sekunder. Endeligt kan alarmen aktiveres enten ved at kombinere vandret eller den lodrette aktiveringsfunktion med den ubevægelige funktion.

For at opsummere er den ældre sikret den største fleksibilitet med en Doro 334 IUP mobiltelefon, fordi mobiltelefonens alarm kan indstilles til at blive aktiveret efter brugerens behov.