Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Trådløse telefoner

Trådløse telefoner er mange forskellige ting. De findes i et utal af forskellige modeller, med eller uden telefonsvarer, moderne eller gammeldags. Der er specielt forskel i vægt og størrelse på de enkelt håndsæt, som er fra små og elegante til temmelig store.

Der er mange forskellige trådløse telefoner at vælge imellem. De benyttes som ganske almindelig fastnettelefon, men er en billig måde at få flere telefoner til hjemmet. Mange af modellerne kan parres med flere håndsæt, hvis man skulle ønske det.

En let måde at få tilført telefoni på alle steder i hjemmet. Flere af dem kan der anvendes op til 6 håndsæt til.På de helt nye er der berøringsskærm og Blue Tooth funktion, så man kan bruge headset til uden ledning.

En dejlig detalje, hvis man gerne vil have uafhængighed, når man taler i telefonen. Det gør det muligt at passe computeren, mens man taler i telefon. En af de seneste trådløse telefoner, der er kommet på markedet er Gigaset SL910 der har en stor touch skærm. Og så kan der udvides med ekstra håndsæt!

Designet er meget lækkert!