Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Super Bravo - den talende telefon med nødkald

Bravo – en talende telefon med nødkald


Blindekonsulent roser telefon med nødkald, der med
klar stemme fortæller, hvem der ringer.


Tele Call Danmark, som for kort tid siden modtog årets IT Hjælpemiddelpris for mobiltelefonen Easy5, lancerer endnu en telefon, der i høj grad må siges at indfri firmaets løfte til forbrugerne om at levere ”Tilgængelig Telefoni”.

Super Bravo er ikke blot navnet på denne telefon. Det er præcis de ord, som blindekonsulent Anvör Polusen, fra Rønne gerne lader følge telefonen, når hun, der selv er svagtseende, bliver bedt om gode råd i forbindelse med valg af telefon: - citat ”Jeg er aldrig i tvivl om, hvilken telefon jeg vil anbefale, når jeg bliver spurgt, for der er ingen tvivl om, hvilken telefon der er den bedst egnede for blinde/stærkt svagsynede og svagt hørende personer, denne telefon kan simpelthen bare det hele, jeg taler ud fra egne erfaringer, da jeg selv er i besiddelse af denne veludviklede telefon, som SUPER BRAVO er”.
 
Det er nok heller ikke tilfældigt at Super Bravo telefon med nødkald kan findes i Hjælpemiddel Instituttets hjælpemiddelbase på Internettet. For med denne talende telefon med nødkald er der vitterlig god hjælp at hente for ældre mennesker, og ikke mindst personer med nedsat syn og hørelse eller problemer med bentøjet. Det klassiske problem med ikke at nå telefonen inden den ringer færdig, fordi bentøjet først skal varmes op, er ganske enkelt smart løst med denne telefon, idet opkald blot besvares ved ét tryk på den medfølgende fjernbetjening, hvorefter samtalen kan gennemføres håndfrit.

Super Bravo fungerer endvidere som nødkald telefon. Telefonens nødkald aktiveres direkte på telefonen eller via fjernbetjening, og ringer herefter til de op til 30 indkodede telefonnumre. Telefonen har som de øvrige telefoner i Tele Call Danmarks serie store taster, tydeligt display, høj lydstyrke og lyssignal.

Yderligere informationer kan indhentes på hjemmesiden: http://www.telecall.dk/

Talende telefon med nødkald