Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Smart handicaptelefon med windows mobile

Handicaptelefon med windows mobileSmart handicaptelefon med Windows mobile
Med click2phone kan handicappede kørestolsbrugere betjene alle mobiltelefonens funktioner ved at aktiverer én knap. Knappen en 0/1 kontakt så click2phone kan anvendes med hvilken som helst 0/1 kontakt som eksempelvis en pustkontakt. Click2phone anvendes sammen med en windows mobile mobiltelefon så der er ganske mange muligheder med Click2phone.
Clicktophone er en bluetooth fjernbetjening som styrer mobiltelefonen via den software som er udviklet til Click2phone. Softwaren kan indstilles i fire sværhedsgrader og selve menuen med indstillinger er beskyttet af en lås, som skal låses op inden indstillingerne kan ændres.
I den nemmeste sværhedsgrad, kan telefonen udelukkende ringe op til forud valgte numre og besvarer kald. Når kontakten aktiveres ses der en bjælke over første kontaktperson og bjælken skifter til næste kontaktperson. Der kan ringes op ved at trykke på kontakten når bjælken er over den ønskede kontaktperson.
Ved endnu et tryk på kontakten, lægges der på. Et indkommen kald besvares også ved ét tryk.
I de mere avancerede sværhedsgrader kan der sendes og modtages sms. Når det skal vælges et bogstav, vælges først linje med bogstaver, herefter det enkelte bogstav. Click2phone bluetooth fjernbetjeningen scanner altså først mellem linjer med bogstaver, og når linjen er valgt, scannes mellem bogstaverne på linjen.
I det mest avancerede niveau kan alle telefonens funktioner benyttes. Det er ikke bare en handicaptelefon som kan være nem at benytte, men også en meget avanceret handicaptelefon hvis det ønskes.
Der kan nemt skiftes mellem de forskellige niveauer, så der kan opnås større udfordring, hvis det ønskes, og niveauet kan nemt ændres tilbage, hvis det ønskes.