Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Nye brugervenlige mobiltelefoner fra Doro

Nye brugervenlige mobiltelefoner fra Doro

Doro mobiltelefoners særlige kendetegn er: enkle at bruge, tydelig lyd og letlæseligt display. Disse kendetegn gør, at en Doro mobiltelefon er befriende enkle at bruge. Og der er noget om snakken. Nedenfor vil jeg kommentere på nye Doro mobiltelefoner.

Doro lancerede i sidste måned tre nye brugervenlige mobiltelefoner – Doro 505, Doro 510, der er klar på det danske marked. Og Doro 515 der kommer til Danmark i Januar –Den nye 500-series Mobiltelefoner fra Doro har alle det til fælles, at mobiltelefonernes funktioner er blevet væsentligt forbedret med større skærm, bedre lydkvlalitet og en bedre telefonguide for blot at nævne nogle. Samtidig drejer det sig om forskellige typer mobiltelefoner både, når vi taler pris og funktioner. Der er den helt billige mobiltelefon med enkle funktioner til de dyre og mere avancerede mobiltelefoner, der både har kamera, mms funktion og Bluetooth.

Hvis vi starter med Doro PhoneEasy 505, så er det måske den skrabede udgave, men tro det eller ej, Doro 505 mobiltelefonen lever stadig op til Doro mobiltelefonernes særlige kendetegn: enkel at bruge, tydelig lyd og letlæseligt display. Som alle andre mobiltelefoner fra Doro, så er brugervenligheden i top. De letlæselige taster og farvedisplayet gør, at den billige model i Doro mobil - 500 serien er værd at holde øje med, hvis man ikke vil have ekstra funktioner, som mms Bluetooth og kamera. Især hvis du blot skal have en enkel mobiltelefon, der imødekommer de behov du har, hvis du har nedsat hørelse eller syn. Doro kalder selv Doro 505 en god begyndermodel, og det har de så sandelig ret i – få og overskuelige funktioner.

For Doro PhoneEasy 510 mobiltelefonen gælder det, at den ligesom med Doro 505, at den har et letlæseligt display og en god tand. På Doro 510 er der bare skruet en tand op – med ekstra stor farveskærm og yderligere forbedring af lydkvaliteten og tastaturet. Derudover har Doro 510 mobiltelefonen indbygget en inteligent ordbog til sms-funktionen og en genvejstast til sms-funktionen. Med Doro 510 kan det altså ikke blive lettere at skrive sms-beskeder. Efter at have testet Mobiltelefonen Doro 510, må jeg konkludere, at mobiltelefon, på trods af ekstrafunktionerne stadig lever op til Doro mobiltelefonernes natur – mobiltelefonen er enkel at bruge.

Det sidste skud på stammen er Doro 515 med mms-funktion og kamera, som ikke er kommet til Danmark endnu. Men der er noget at glæde sig til. Doro phoneEasy 515 er udviklet, fordi Doro oplever at flere og flere ældre efterspørger muligheden for at kommunikere via mms. dertil kommer, at kamerafunktionen i Doro 615 er blevet velmodtaget af den målgruppe, der ikke er vant til at bruge kamera. Og Doro 515 mobiltelefonen er da også udvklet med særligt blik på personer, der ikke er vant til at tage billeder og sende mms.