Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Ny Doro mobiltelefon – Doro 515 med kamera samt fjernbetjent kalender og telefonbog.

For et par måneder skrev vi om den nye Doro PhoneEasy 500 serie. Nu er Doro 515, der er den sidste i Doro 500 serien endeligt blevet lanceret i Danmark.

Doro PhoneEasy 515 har som både Doro 505 og Doro 510 en række forbedrede ældre- og brugervenlige, men med Doro 515 får du ekstrafunktioner med i købet.

Doro 515 ældrevenlig mobiltelefon med kamera, mms og bluetooth
Doro 515 er den anden mobiltelefon med kamera. Den første var Doro 615, som er en klaptelelfon, men da det ikke er alle, der vil have en klaptelefon, så har Doro altså valgt at lave en standardtelefon med kamera. Doro 515 og Doro 615 mobiltelefonerne er udviklet med kamera og mms funktion, fordi Doro har fået feedback fra mange ældre, der ønsker at kunne tage billeder og sende dem til venner og bekendte.

For at sikre at Doro 515 kan leve op til kvalitetsbevidste ældre, så er der indbygget bluetooth, så mobiltelefonen kan bruges med andre teknologiske enheder eller hjælpemidler med bluetooth. Hvis man for eksempel vil tale håndfrit, mens man kører i bil, så kan man tilslutte et headset, så du kan tale håndfrit. Hvis man har behov for en kraftige teleslynge, der er kompatibelt til høreapparater højere end T3/M3, så kan der tilsluttes en ekstra kraftig teleslynge.

Perfekt til personer med nedsat syn eller hørelse.
Personer med nedsat syn kan glæde sig over, at Doro 515 har en stor farveskærm på 31 x 39 mm med en opløsning på 176 x 220 pixel. Det betyder, at skærmen på Doro 515 er stor og skarp. Med Doro 515 får svagsynede også mulighed for at optimere skærmen og tekststørrelsen, så de kan tilpasse Doro 515 efter deres egne behov.

Har du nedsat hørelse kan du udover muligheden for at tilslutte en ekstra teleslynge glæde dig over, at du ikke kommer til at misse opkald i fremtiden, fordi Doro 515 har både visuel ringeindikator og vibrerende ringesignal. Samtidig er du sikret en perfekt samtalelyd med et modtagelsesniveau på -35 dbRLR, og Doro 515 er kompatibel med T3/M3 høreapparater.

Fjernbetjent kalender og telefonbog
Ældre der har tendens til at glemme aftaler, kan nu få hjælp fra pårørende over mobiltelefonen. På de seneste Doro mobiltelefoner herunder Doro 515 kan pårørende få adgang til mobiltelefonens kalender og telefonbog og dermed hjælpe den ældre med at huske aftaler hos lægen eller på kommunen via sms. En ekstra tryghedsfunktion der kan skabe bidrage til at skabe tryghed for ældre eller let demente.