Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Nødkald fra fastnettelefonen | Super Bravo Plus nødkald telefon

Super Bravo Plus Fastnettelefon med nødkald

Super Bravo Plus er den nye fastnettelefon med nødkald.
Nødkaldet kan enten aktiveres direkte på telefonen eller fra den medfølgende fjernbetjening, som også kan anvendes til at besvarer et opkald (når opkaldet besvares med nødkald fjernbetjeningen, besvares det i håndfri tilstand med god høj lyd). Nødkald fjernbetjeningen har en snor så den kan bæres om halsen og nødkald fjernbetjeningen er stænktæt så den kan tages med på badeværelset, hvor mange ældre falder og har brug for sit nødkald for at tilkalde hjælp. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 40 m. indendørs men afprøv om det virker der hvor der er brug for det. Der kan tilkobles op til 30 telefonnumre til nødkaldet. Super Bravo Plus kræver kvittering for nødkaldet, i modsatte fald vil telefonen afbryde nødopkaldet efter 1 min og nødopkaldet bliver sendt til den næste person.
Med op til 30 modtagere af nødkaldet, er der stor sikkerhed for at nødkaldet modtages og de nødvendige aktiviteter kan igangsættes. Nødkald telefonen er et glimrende alternativ til nødkald fra kommunen som kræver at kommunen visiterer borgeren til nødkaldet.

Super Bravo plus fastnettelefon har talende nummerviser, så telefonen kan sige navnet på den som ringer. Navnet skal være indtalt i telefonbogen og vis nummer tjenesten skal være aktiveret hos teleudbyderen. Er navnet ikke indtalt i telefonens telefonbog, siger den telefonnummeret ciffer for ciffer. Der er to store ét tryks kortnumre hvor der kan indsættes billede af personen som er indkodet.
Super Bravo Plus nødkald telefon koster 998,- og er uden abonnement. Se den her.