Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

NemTelefon.dk - Nem og Tilgængelig Telefon går i luften

NemTelefon.dk - Nem & Tilgængelig Telefon går i luften 

Dags dato lancerer Tele Call Danmark et nyt website hvor vi blogger og skriver nyheder om de seneste tiltag på markedet for tilgængelig telefoni.

Nem at betjeneTilgængelig telefoni og handikapvenlig fastnettelefoner og mobiltelefoner er intet mindre end revolutionerende for folk der ellers typisk er afskåret fra nem og tilgængelig kommunikation. Mange af de telefoner som vi sælger hos Tele Call Danmark har også andre nyttige funktioner, som f.eks. vores fastnettelefon Super Bravo med talende nummerviser og nødkald. Derudover kan vi også tilbyde en Bravo Foto hvor der kan indsættes billeder af familien i stedet for taster. Dermed kan også ældre der er ramt af en begyndende demens ringe til familien som de ofte har noget nemmere ved at genkende på et billede, end ved at skulle huske deres numre. For de svagtseende og hørehæmmede eller brugere af hørehjælpemidler har vi Bravo eller Bravo 10 som er fastnet telefoner med store taster og høj lydstyrke samt en god medhørs funktion som gør det ideelt for såvel personer med et svagt syn som personer med en reduceret hørelse at benytte telefonen.

Tilgængelig telefoni betyder selvfølgelig også mobil telefoni – Derfor har Tele Call Danmark sikret sig eneforhandling på Easy5 produkterne i Danmark. Easy5 mobiltelefon serien kan fås i farverne rød, blå og sort og Tele Call Danmark tilbyder desuden en Easy5 mobiltelefon der er parat til brug inkl. telefonnummer og bagsidemærkater hvor brugeren nemt kan se hvilket nummer der er til hvem. Easy5 Mobiltelefon fungerer ved at der indkodes 5 faste numre som brugeren så kan ringe til ved blot et tryk på en tast. Derved er telefonen utrolig nem at benytte for personer med vidt forskellige handikaps eller for den sags skyld til mindre børn, som mor og far ønsker har en mulighed for at ringe hjem. Udover Easy5 udbyder Tele Call Danmark naturligvis også den lækre EmporiaLife som er en mere traditionel mobiltelefon med fold ud tastatur. Emporia telefonen bemærker sig dog i EmpoiraLife modellen ved at have store taster på 14 x 14 mm samt et stort og tydeligt display på 2,7 tommer. Dermed er EmporiaLife et lidt mere avanceret mobil tilbud til dem som har brug for en dynamisk kommunikation.

Det var en kort præsentation af Tele Call Danmark samt nogle af de tilgængelig telefon produkter som vi har fornøjelsen af at kunne forbedre vores kunders livskvalitet med. Ønsker du mere information om Tele Call Danmark eller vores teleprodukter så se mere på vores hjemmeside www.telecall.dk eller kontakt os på info|a|telecall.dk.