Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Nem emporia TALK premium mobil til ældre

emporia TALK premium mobil til ældre har store knapper og er renset for alle overflødige funktioner. emporia TALK premium mobil til ældre også er meget nem at bruge, de vigtigste funktioner er på siden af mobiltelefonen. Skal der skrives og sendes en SMS: tryk på knappen på siden af mobilen, tryk derefter OK og nu kan beskeden skrives - ingen besværlige menuer. emporia TALK premium mobil til ældre er specielt udviklet til ældre, som kun har behov for at tale i mobil, modtage og sende sms.


emporia TALK premium mobil til ældre har store knapper og det store display har let læselige karakterer på den brede skærm samt en kraftig højttaler, gør denne telefon ideel for alle, der har svært ved at benytte en traditionel mobiltelefon eller bare ikke gider sætte sig ind i en masse unødvendige funktioner. Eksempelvis bladrer man i telefonbogen med en pil op og pil ned – uden først at skulle ind i en eller anden menu. Og SMS sker ved at trykke på - SMS.


emporia TALK premium indeholder tillige funktioner som beskeder, kontaktoplysninger, vækkeur, lygte samt en udtræks nummer-plade, der trækkes ud i bunden af telefonen, hvor de fem, som man ringer mest til kan skrives. Disse fem nummer er gemt under tasterne 1-5, så der skal blot trykkes på eksempelvis tast 1 og emporiaTALKpremium ringer op. Tænd og sluk sker via en knap i siden af telefonen. Alt er udformet logisk og brugervenligt i denne mobil til ældre.

 emporia TALK premium mobil til ældre