Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Jabra Stone 2 Stemmestyret bluetooth headset

Jabra Stone 2

Jabra Stone 2 er et bluetooth headset, hvilket betyder, at du ved hjælp af din mobiltelefon og en bluetooth forbindelse kan tage din mobiltelefonsamtale ved hjælp af Jabra Stone 2. Men nu hedder denne side trods alt ’Nem telefon’, hvorfor vi her vil komme med et par gode grunde eller 5 til, at Jabra Stone 2 er et rigtigt nemt og brugervenligt bluetooth headset!


  1. Stemmestyring: At styre dit bluetooth headset med din stemme – så bliver det vist heller ikke nemmere. Vil du tage opkaldet eller ligge ’røret’ på, er det blot en stemmekommando borte. Du behøver ikke engang ned i lommen efter din telefon, hvilket kan være en stor fordel for bilister og bevægelseshandicappede.
  2. 10 timers batteritid: Det er ikke særligt nemt at finde en oplader frem gang på gang, fordi at ens bluetooth headset nu igen er gået død for strøm. Det problem slipper man for med Jabra Stone 2, der har hele 10 timers taletid på det lille batteri. Og taler du ikke i dit bluetooth headset, bruges der praktisk taget intet batteri!
  3. Automatisk tilkobling: Når du tager Jabra Stone 2 på og tænder det, tilslutter dit bluetooth headset sig automatisk til din mobiltelefon. Du skal ikke sidde og nørkle med irriterede teknik, der bare ikke vil virke med Jabra Stone 2 – i stedet for kan du nøjes med at nyde samtaler i god kvalitet!
  4. Oplyser selv om batteri og forbindelsesstatus: Er dit bluetooth headset ved at løbe tør for batteri? Eller er forbindelsen til mobiltelefonen ikke helt god nok? I så fald skal Jabra Stone 2 nok selv fortælle det til dig, så du slipper for lige pludseligt ikke at kunne høre den, du snakker med.
  5. Udtaler navn på ringene person: Som eksempelvis bevægelseshandicappet kan det være svært at afgøre, hvem der ringer, hvis telefonen ikke ligger frit fremme. Det problem har Jabra Stone 2 bluetooth headset også løst: Når en person ringer, kan bluetooth headsettet udtale navnet på den ringende person, hvorefter det er nemt at afgøre, om det er et opkald, man er interesseret i at tage.


Jabra Stone 2 er et fantastisk godt bluetooth headset – og det er mere brugervenligt og nemmere at bruge end de fleste andre trods en lav pris på lige over tusinde kroner!