Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Jabra Freeway Bluetooth speakerphone med stemmestyring

  • Udskriv

Jabra Freeway

Her på Nemtelefon.dk fokuserer vi på nemme og brugervenlige telefoner og lignende apparater. Derfor er det kun logisk at skrive en smule om danske Jabras nyeste bluetooth speakerphone ved navn Jabra Freeway.
Netop Jabra Freeway er nemlig takket være et par smarte funktioner utroligt nem at benytte – her kommer vi med 5 af grundene dertil!

  1. Kan tilsluttes 2 bluetooth enheder: Vil du både bruge Jabra Freeway til at snakke i kombination med din mobiltelefon og til at høre musik med eksempelvis en bluetooth-radio? I så fald kan det sagtens lade sig gøre, da Jabra Freeway bluetooth speakerphone tillader to enheder at koble sig på med bluetooth samtidigt. Det sker helt automatisk – du skal ikke i gang med at rode med indviklede indstillinger!
  2. Mikrofon og højtaler samtidigt: Nogle billigere bluetooth speakerphones kan udelukkende benyttes som højtalere, hvorved du stadigt skal have mobiltelefon tæt ved dig – sådan er det heldigvis ikke med Jabra Freeway. Med hele 2 indbyggede mikrofoner kan Jabra Freeway ikke alene optage din stemme, men baggrundsstøj bliver også sorteret væk, så personen du snakker med nemt og tydeligt kan høre dig.
  3. Tænder og slukker automatisk: Opsætter du Jabra Freeway i et rum eller i din bil, slukker og tænder anlægget helt af sig selv. Når du går ind i eksempelvis rummet, tænder anlægget, men når du går ud igen slukker det også selv. Det er super nemt, og du behøver aldrig at tænke på strømforbrug på denne måde.
  4. Fantastisk batteritid: Og nu vi snakker om strømforbrug er det også værd at nævne, at Jabra Freeway har en vejledende batteritid på hele 40 dages standby og 14-15 timers taletid. Det betyder, at der i praksis går flere uger imellem en fuld opladning er nødvendigt! Dét er nemt og værdsat af mange!
  5. Oplad i cigarettænderen: Har du placeret Jabra Freeway i din bil, kan du oplade apparatet ved hjælp af cigarettænderen. På den måde slipper du for at tage din bluetooth speakerphone indenfor, hvor en irriterende på- og afmontering er nødvendig gang på gang.


Jabra Freeway er et fantastisk nemt apparat som både travle bilister og eksempelvis bevægelseshandicappede med fordel kan benytte.