Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Jablocom GDP-04A GSM bordtelefon | Bordtelefon uden ledning

  • Udskriv

Jablocom GDP-04A GSM bordtelefon

Jablacom GDP-04A er en såkaldt GSM bordtelefon. Det betyder, at du kan indsætte et SIM-kort i telefonen, så du i stil med en mobiltelefon kan sende SMS-beskeder.

Fokus på brugervenlighed

Men med en telefon, hvor der er så mange funktioner, kan det være svært samtidigt at fokusere på brugervenligheden. Alligevel er brugervenligheden noget af det, Jablacom har brugt mest tid på med deres GSM bordtelefon – hvis brugerne ikke kan finde ud af at bruge den ellers fantastisk smarte GSM bordtelefon, har alle Jablacoms kræfter været lige skønne og spildte.
Brugervenligheden på GSM bordtelefonen Jablacom GDP-04A er eksempelvis mulig at spotte i forhold til telefonens menusystem – eller mangel på samme. I stedet for at lave et uoverskueligt menusystem, hvor det er så godt som umuligt at finde de ting, man leder efter, benytter Jablacom GSM bordtelefonen sig af så få ikoner som overhovedet muligt med genvejs-taster i stedet.

Integration med Outlook

Med netop denne GSM bordtelefon fra Jablacom kommer også en anden smart funktion; installerer du telefonens medfølgende software på computeren, har du mulighed for at synkronisere de kontakter, du allerede har på computeren, til din telefon.
På denne måde slipper du for at bruge timer på at skrive kontaktinformationer og numre ind i telefonen, men kan i stedet med få museklik – såfremt dine kontakter allerede er at finde i Microsoft Outlook – få alle dine kontakter over på din GSM bordtelefon. Dét er brugervenlighed i en nøddeskal!

 

Ekstra tilbehør

For yderligere at gøre GSM bordtelefonen Jablacom GDP-04A nem at bruge, er det også muligt at købe ekstra tilbehør til telefonen. Eksempelvis kan du til din GSM bordtelefon anskaffe dig et trådløst headset, hvorved du kan snakke håndfrit med alt og alle.
Derudover er det muligt at anskaffe din GSM bordtelefon i udgaver både med og uden analoge porte – i det hele taget køber du ikke bare endnu en telefon med en GSM bordtelefon som Jablacom GDP-04A – du har i høj grad mulighed for selv at bestemme, hvilken telefon, du køber!