Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Huawei Sonic - en billig og brugervenlig SmartPhone og den første på grønlandsk

SmartPhone med Grønlandsk menu

Huawei Sonic - en billig og brugervenlig SmartPhone og den første på grønlandsk

I sidste uge skrev jeg om, hvordan man skaber en brugervenlig fasnettelfon. I denne uge er det Smartphones nærmere betegnet brugervenligheden i en Hauawei Sonic Smartphone, der udover at indeholde den nyeste teknologi også er den første SmartPhone på grønlandsk.

Brugervenlighed i en SmartPhone er mange ting. For nogen er et vigtigt, at man kan bruge en SmartPhone på sit modersmål. For andre er det vigtigt, at funktionaliteten er i top. For andre igen er det vigtigt, at man får en billig Smartphone, der stadig er yderst funktionel og brugervenlig – på trods af prisen.

Huawei Sonic er en smartphone, der kan dække alle ovennævnte målgruppers behov for, hvad en smartphone skal kunne. En Huawei Sonic har tekniske funktionaliteter, der gør at enhver kan bruge en Smartphone, og så er det verdens første Smartphone med grønlandsk sprog. At Huawi Sonic kan leveres med grønlandsk software kommer måske kun grønlænderne i Danmark til gode, men Tele Call, den danske forhandler, af den grønlandske udgave af Huawei Sonic gør meget ud af at levere enkle og brugervenlige til alle også til grønlændere, der helst vil bruge en smartphone på deres modersmål.

Brugervenlighed i top også for ældre – men måske især for dem med fumlefingre
Og netop enkelthed og brugervenlighed får man meget af med Huawei Sonic Smartphone, der må siges at kandidere til titlen ”Bedst til prisen” inden for Smartphones. På trods af at Huawei Sonic er en billig lavpris Smartphone har den en lang række funktioner man ellers kun finder i de dyreste Smarphones. Og for ældre og fumlefingerede kan følgende nævnes:

• Turn By Turn navigation, der sikrer nem navigation mellem funktionerne
• Mulighed for trådløst hotspot, så der er nem adgang til Internettet

Sidst men ikke mindst leveres Huawei Sonic med den seneste Android 2.3 ”Gingerbread” opdatering, der har følgende enkle og brugervenlige funktioner, der er særligt egnede til ældre:

• Rektangulære taster på tastaturet, der er nemmere at ramme på touch skærmen end tidligere android udgaver.
• Større mellemrum mellem tasterne, der sikre at selv den mest fumlefingrede kan ramme de rigtige taster.

Hvis du vil læse mere om den første smartphone på grønlandsk og Huawei Sonic, kan du klikke på linket for at læse mere om Verdens første Android Smartphone på grønlandsk.