Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Guide til billigt bredbånd og IP telefoni

Har du en fastnettelefon, og er du på udkig efter et billigt abonnement? Eller ønsker du en billigere minutpris? Så er IP telefoni over Bredbånd en rigtig god løsning. Du ved sikkert ikke så meget om, hvad IP telefoni og bredbånd er, derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du kan få billig IP telefoni via bredbånd.

IP telefoni er kort fortalt, at du taler i din telefon over en forbindelse, der går over Internettet. Det kaldes også bredbåndstelefoni. Hvis du kæber billigt bredbånd som Internetforbindelse, så kan du vælge at købe IP telefoni oveni. Du kan også vælge at bestille en billig bredbåndsforbindelse, der kun skal bruges til IP telefoni.

Hvis du vælger det sidste kan du kun bruge bredbåndsforbindelsen til at tale i telefon. Hvis du derimod vælger billigt bredbånd, der også kan bruges over Internettet kan du opnå fordelen ved både at have billigt bredbånd til din Internetforbindelse.

Hvis du vælger billigt bredbånd og IP telefoni skal du være opmærksom på, hvad dit behov er. Hvis vi tager en tilfældig udbyder som Skyline, så har Skyline tre forskellige løsninger til billigt bredbånd. Til alle løsningerne fra Skyline kan man vælge IP telefoni til. Her er et par gode råd til valg af bredbånd fra Skyline.

Afstem dit behov: Hvis du ikke bruger Internettet ret meget skal du vælge Skyline Bredbånd 2/1 Mbit, der har en lav hastighed, men til gengæld er den billigste løsning. Hvis du bruger Internettet ofte til at læse nyheder og lignende, men ikke bruger Internettet til at downloade film, så kan du med fordel vælge Skyline Bredbånd 4/1, der er lidt dyrere, men til gengæld også lidt hurtigere. Hvis du bruger Internettet rigtigt meget er den bedste løsning fra Skyline – Skyline Bredbånd 6/1 Mbit, der er den hurtigste. På den måde kan du vælge den løsning, der er billigst til dit behov.

Hvis du vælger Skyline, vil vi dog anbefale dig at slå til på Skylines kampagnetilbud, hvor du kan få Skyline Bredbånd 6/1 til kun 10 kroner i måneden i tre måneder frem til den 12/2. Du kan altid skifte gebyrfrit til en anden hastighed derefter.