Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

emporia CLICK plus - dejlig meget ældrevenlig klapmobil med kamera

Elegant designet mobil fra emporia med integreret kamera! Tag mobilen frem og du er lige parat til at tage billeder. Den nye emporia CLICK plus specielt designet for høre - og synshæmmede!

Et elegant design i sort mat look samt rustfri stål lås. En slank mobil med store adskilte taster og en høj klar lyd. Alle opkald registreres ved høj justerbar lydstyrke, visuelt ringesignal samt vibrationer. Så går man aldrig glip af et opkald. Den lille mobil fra emporia er desuden kompatibel med høreapparater.

Displayet er i farver, og der kan indstilles individuelt, alt efter eget behov, hvad angår tekststørrelse!

Kontrasten er særdeles fin og displayet er stort. Bemærk de store taster, der gør det nemt at taste rigtigt!

I emporia CLICK plus mobilen er der indbygget et lille lækkert kamera. Med det kan man tage øjebliksbilleder, stående eller liggende, med blot et enkelt tryk på en tast. En nem menu i fotoprogrammet gør det ekstra let at gemme billeder og finde dem igen, hvis man har brug for det.

Indbygget i den lille emporia mobil er også nødkaldtasten. Her også endda med en GPS-funktion, så man altid er på forkant med, hvor hjælpen skal gives!

Den lille telefon er god til at kommunikere videre omkring batteriets levetid, og om der er modtaget SMS – besked eller telefonopkald, selv når telefonen er lukket!

Der er på mobilen 3 hurtigvalgstaster, der kan forprogrammeres numre ind på. Så er man kun et enkelt tryk på en tast væk fra yndlingsvennen!

Den lille emporia CLICK plus er på alle måder en særdeles ældrevenlig klapmobil i et dejligt design!