Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Doro telefon med foto taster og ekstra forstærkning

Doro telefon med foto taster og ekstra forstærkning

Enkel doro fastnet telefon med fototaster
Enkel doro telefon med mulighed for at afskærme nummertasterne og ringe op ved tryk på et billede af den som der skal ringes til. Doro telefonen har betegnelsen doro Hearplus 319ph og er samtidig en forstærkertelefon. Doro telefonen er ekstra stor og har et ekstra stort rør som er godt at holde om. Det store telefonrør på telefonen fra doro ligger sikkert på telefonen, så det ikke er let at skubbe telefonrøret af.
På doro telefonens base er der stor indbyrdes afstand mellem nummertasterne. Ved siden af nummertasterne er der fire foto taster, som kodes ind med et telefonnummer og der indsættes et billede af personen der skal ringes til. Derefter kan der ringes op ved at løfte telefonrøret og trykke på billedet af den som man vil ringe til.
Der medfølger en stor hvid klap som kan skrues fast på telefonen og afskærme nummertasterne, så det kun er fototasterne som er synlige på doro telefonen. Klappen over tasterne på doro telefonen kan løftes op, så nummertasterne er synlige. Efter brug klappes klappen ned og skubbes fast, så der ikke længere er adgang til nummertasterne. Doro telefonen er udstyret med en boost funktion og regulerbar lydstyrke, med mulighed for ekstra høj forstærkning af lyden i telefonrøret og er som forstærkertelefon velegnet til tunghøre som har brug for en ekstra enkel fastnet telefon som f.eks. demente og udviklingshæmmede. Doro telefoner har også teleslynge i det store telefonrør. Teleslyngen gør set lettere for brugere af høreapparat at hører hvad det bliver sagt i telefonen fordi lyden kan overføres som elektrobølger fra telefonrøret til høreapparatet.