Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

doro memoryplus 309dp nummersender med fototaster til fastnet

doro memoryplus 309dp nummersender med fototaster

Doro memoryplus 309dp er en enkel nummersender med fototaster.
Helt enkelt kan der ringes op, ved at løfte røret på telefonen og trykke på billedet af den person som man vil ringe til på nummersenderen. Doro memoryplus 309dp nummersender kan bruges sammen med alle almindelige fastnettelefoner. Installationen af doro memoryplus 309dp sker ved at afmonterer det lille rj11 stik bag på fastnettelefonen og indsætte stikket i doro memoryplus 309dp nummersender. Herefter indsættes den medfølgende ledning mellem fastnettelefonen og doro memoryplus 309dp nummersender. Telefonnumrene gemmes på doro memoryplus 309dp ved hjælp af tasterne bag på nummersenderen. På nummersenderens taster, kan der indsættes billeder af de personer som der er indkodet. Dette gøres ved at løfte dækslet at på nummersenderens taster og indsættes et billede af personen. Tasterne på doro memoryplus 309dp nummersender, er markeret med 1 – 6 når man modtager nummersenderen.
Som alternativ til at indsætte billeder, kan der limes forskellige effekter på tasterne på nummersenderen fra doro. 
F.eks. kan der limes et stykke sandpapir på en tast som ringer på til sønnen som er tømre, og et stykke blødt stof på en tast som ringer til datteren som er syerske. Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan lims på tasterne.
Doro memoryplus 309dp er forsynet med batteribackup, så telefonnumrene som er gemt på nummersenderen, gemmes selvom den ikke er tilsluttet telefonlinjen. nummersenderen kan dermed også klargøres helt hjemmefra, inden man besøger forældre, bedsteforældre eller andre som man vil hjælpe med at tilslutte doro nummersenderen.   Det kan være en fordel at klargøre doro nummersenderen hjemmefra, hvis den skal installeres hos en ældre dement, fordi de let kan bliver forvirret og utrygge ved at man roder med teknikken.