Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Doro 740 - Doro PhoneEasy 740 - den nye lille smartphone!!

Doro 740 - Doro PhoneEasy 740 er en dejlig smartphone fra det svenske firma Doro. Har alle sikkerhedsfunktioner, samt GPS. Kan fjernbetjenes via den web baserede platform Doro Experience.

Doros første nemme smartphone med skydetastatur

En smart mobil til dig, der gerne vil holde kontakten med familie og venner på en let og ukompliceret måde. Doro 740 er den første mobil fra Doro der kører på den web baserede brugerflade, der hedder Doro Experience. Det er en usædvanlig platform, der gør det let at betjene samt installere og hente indhold til den lille mobil!

Der kan selvfølgelig modtages og foretages opkald fra den lille mobil Doro mobil. Men der er andre væsentlige sjovere funktioner i denne lille mobil.  Man kan selvfølgelig surfe på nettet og dermed også lige få de sidste nyheder med, eller man kan dele billeder med venner og bekendte i et snuptag.

Alle funktioner på Doro 740 er nemme at forstå og dermed bruge. Der er et stort tastatur, der er beskyttet med skydefunktionen, som mobilen har. Det gør det ekstra  nemt at skrive tekstbeskeder, samt foretage opkald på den lille mobil! Der er dog også mulighed for at bruge det virtuelle tastatur på selve skærmen, hvis man ønsker sig den funktion. Skærmen er berøringsfølsomt med store meget letforståelige og tydelige ikoner.

Der er i Doro 740 et særdeles fint lille kamera indbygget på 5MP og med tilhørende kamerablitz samt fotoprogram. Så det er lige klart til at tage snapshots af børnebørnene for derefter at dele dem med sine børn og andre i familien eller venner /bekendte. 

  • Kan fjernbetjenes
  • Navigering med hjælp af ikoner
  • Del dine fotoalbums på en nem og morsom måde

Dejlig moderne smartphone - ældrevenlig med alle sikkerhedsfunktioner!