Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

Doro 615 er en komplet ældretelefon med kamera

Doro 615 - Doro PhoneEasy 615

Doro 615 er den ny meget ældrevenlige mobil fra det svenske firma Doro. der har været mange ældre, der har ønsket sig en mobil med indbygget kamera. Nu er den her så!

Dejligt design og med en del funtioner og menuer. Alle meget lette at arbejde med! En særdeles brugervenlig mobil!!!

 

I denne tekst om Doro 615 vil vi have et lidt andet fokus end normalt – det forklarer vi hvorfor herunder:

Når vi her på Nemtelefon.dk skriver om mobiltelefoner og især fastnettelefoner til ældre, må vi indrømme, at vi fra tid til anden glemmer vigtige parametre som radio, tastaturbelysning og ur på mobiltelefonerne. Selvom sådanne funktioner er standard på en Doro mobiltelefon, er det langt fra altid, at man kan forvente netop disse tiltag på andre ældrevenlige mobiltelefoner.

Derfor vil vi i denne tekst gennemgå nogle af de lidt mere ukendte fordele, du opnår ved hjælp af en Doro 615. Netop Doro 615 er en helt ny Doro mobil fra det svenske firma. Hvad der især gør denne Doro mobiltelefon til ældre et godt køb, er det stærke kamera og det dejlige design, men det kan du læse om andre steder. Her vil vi fokusere på et par af Doro 615’s mere ukendte kvaliteter!

Belyst tastatur og radio

Du har med garanti prøvet at operere enten en mobiltelefon eller en fastnettelefon i mørke før. Det er ikke just en nem mission! Derfor har denne Doro mobil Doro 615 baggrundsbelyste taster. Tasterne lyser simpelthen op i mørket, hvilket sammen med den kraftige skærm lader dig bruge din Doro mobiltelefon overalt.

Du har også mulighed for at benytte en indbygget FM-radio i din Doro PhoneEasy 615. Især i kombination med det headset, der medfølger til den smarte Doro mobil, er dette en løsning, vi anbefaler. Hvis du alligevel eksempelvis sidder i bussen kan du høre radio for dig selv med din Doro 615 og derved udnytte din tid bedst muligt.

Masser af plads til kontakter

En anden meget vigtig ting, som sjælden får særligt meget opmærksomhed, er, hvor meget plads ens telefon har. Doro 615 mobiltelefon til ældre kommer med plads til hele 300 kontakter med navne og numre i telefonbogen. Tilmed bliver dine 10 oftest benyttede kontakter vist øverst, hvorledes du nemt og bekvemt kan finde de personer, du ønsker at ringe til.

Skriftstørrelsen på Doro 615 PhoneEasy er justerbar og kan gøres ualmindeligt stor med henblik på svagtseende, mens hørehæmmede kan glæde sig over til meget høje lyd og muligheden for at lade et høreapparat og Doro 615 arbejde sammen i smuk forening.

I denne tekst har vi ikke engang været inde på det faktum, at du kan vælge mellem 8 baggrundsbilleder, at der findes en dedikeret kamera-knap foran og at der findes vibrerende ringesignaler – tillad os i stedet at sige, at Doro 615 i det hele taget er den komplette pakke til en mobiltelefon til ældre. En Doro mobil er altid et godt bud – og netop denne Doro mobiltelefon Doro 615 er et af de bedste, vi længe har set!