Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nem og tilgængelig telefon til ældre og handicappede

Det kan være billigere at købe en Doro mobiltelefon uden abonnement og i stedet benytte et taletidskort!

Skal - skal ikke?

Med et TDC taletidskort i din nye Doro mobil, ved du præcist, hvad det er, du får for pengene. Der er ingen mærkelige og tårnhøje regninger. For man får, hvad man betaler for!

Opstart af TDC taletidskortet er simpelt. Selve pakken med TDC mobiltid indeholder et sim - kort, der er 100 kr. s taletid på. Så skal det bare i mobilen. Så er det tid til at samtale med vennerne og familien.

Kortet fortæller dig, når du er ved at rende ud for taletid. Så kan man let tanke op over nettet.

Man kan oven i købet måske selv finde sig et let telefonnummer i forretningen og valg af puk og pin koder kan også omprogrammeres.

Køber man i stedet en Doro mobiltelefon med abonnement, skal man ikke kun betale for abonnementet, men regningerne kan være meget uforståelige selv for folk, der ved noget om telefoni.

Mobilen kan også blive en temmelig dyr fornøjelse i anskaffelse, idet en del firmaer sænker prisen på mobilen for derefter at lægge ekstra godt til på abonnementet!

Man skal derfor lige kunne regne den ud, når det gælder ens behov for telefoni. taler man meget i telefon er det måske et abonnement, man skal bruge, men det er langt fra sikkert det i det lange løb er billigst heller!

Det er op til dig at vælge, om du vil have en Doro mobil uden abonnement eller med!

Det må du selv regne ud!