Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Nyheder om Nemme telefoner til ældre | enkle telefoner

ClicktoPhone nyt hjælpemiddel til Android Smartphones

ClickToPhone med Androir Smartphones

Der er godt nyt til handicappede med lavt funktionsniveau, som er vilde efter at komme i gang med at bruge en Android Smartphone. Det er det irske firma ClickToGo, der netop udviklet en boks med indbygget Bluetooth – teknologi, som kan forbinde en fjernbetjening med en android SmartPhone.

Da det er revolutionerende at personer med høj funktionsnedsættelse kan komme i gang med at bruge Smartphone selv, vil vi naturligvis komme med en beskrivelse af, hvordan ClickToPhone kan anvendes her på siden.

ClickToPhone er et specielt telefonhjælpemiddel udviklet til handicappede med et meget lavt funktionsniveau.


Til ClickToPhone kan man vælge at bruge hvilken som helst fjernbetjening – det kan være en 0/1 kontakt eller en pusteknap. Det vil sige, at personer, der har så lavt funktionsniveau, at de ikke kan bruge touchscreen har mulighed for at bruge en smartphone – blot ved tryk på en knap, fordi ClickTophone via bluetooth teknologien giver adgang til en smartphones funktioner.

Fra mobilholderen på kørestolen og ud til hele verden

Overskriften skal tages bogstaveligt, fordi brugervenligheden er virkeligt tænkt igennem i udviklingen af ClickToPhone – lige fra de tekniske detaljer til de praktiske problemer i hverdagen. Der medfølger således en holder, der kan monteres på selve kørestolen, så smartphonen kan placeres, så brugeren let kan se skærmen og få et vindue ud til verdenen. Når telefonen er monteret er det ingen sag at komme i gang med at bruge en smartphone. Det er nemt for den handicappede at navigere i menuerne, ved blot et klik på en knap kan man finde kontakter i telefonbogen, ringe op, modtage opkald, sende sms-beskeder og sågar opdatere sin profil på sociale medier som facebook og twitter.


Indtil videre kan ClicktoPhone bruges til HTC Wildfire S, og producenten tester i øjeblikket, hvordan ClicckToPhone kan bruges til en række Samsung telefoner. Vi holder dig naturligvis opdateret.

Se mere om ClickToPhone til android Smartphone Her