Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Løft røret og TM02V bordtelefon ringer op!

Løft røret og Brondi TM 02V bordtelefon ringer op uden at du foretager dig andet. Denne funktion i Brondi TM-02V bordtelefon gør det nemt for selv helt små børn eller psykisk handicappede at ringe op og telefonerer. Til eksempelvis bofællesskaber for psykisk handicappede, som af den ene eller anden grund ikke kan ringe op fra en almindelig bordtelefon eller mobiltelefon, er det rigtigt smart at de handicappede nemt kan ringe til et forudbestemt telefonnummer, bare ved at løfte røret på denne bordtelefon. TM-02v bordtelefon fra Italienske BRONDI er ikke en decideret handicaptelefon, men det automatiske opkald gør telefonen særdeles brugbar som bordtelefon til handicappede, som ikke selv kan ringe op fra en almindelig bordtelefon. Bordtelefonen er elegant udført i Italiensk design, så det er samtidig en smuk bordtelefon som har et stort og tydeligt display, til visning af dato og telefonnummer.
Brondi TM-02V Bordtelefon kan også spærres for udgående kald og for kald til udlandet.
Brondi TM-02V bordtelefon fåes også i omvendt kontrast. Det vil sige at denne bordtelefon er sort (mørke grå) med sølv rundt om displayet. Denne bordtelefon har naturligvis også medhør. Medhør funktionen kan også bruges hvis funktionen løft telefonrøret og bordtelefonen ringer automatisk op. Tryk på den grønne tast (medhør) og Brondi TM-02V bordtelefon ringer op.
Løft røret og TM-02V bordtelefon ringer op

BRAVO 10 senior telefon, nu også i sølv

BRAVO 10 som er en populær senior telefon, kan nu også fås i sølvfarvet version med store sorte taster med store hvide tal på tasterne.  For svagsynede er det individuelt om man bedst ser sorte tal på lyse taster eller hvide tal på sorte taster og BRAVO 10 senior telefon er nu lavet med omvendt kontrast på tasterne.
Bravo 10 senior telefon er med sine store og tydelige taster velegnet til ældre med nedsat syn. Bravo 10 senior telefon i sølv er et godt alternativ til BRAVO senor telefon, som dog har lidt større tal på de store taster end BRAVO 10 senior telefon har. Tallene på de store taster er på Bravo 10 senior telefon 9 mm høje, som er meget stort sammenlignet med andre fastnettelefoner.
På BRAVO senior telefon er tallene hele 15 mm store.
Ellers er forskellen mellem de to fastnettelefoner, at BRAVO 10 senior telefon har medhør og BRAVO senior telefon har et stort display som viser det kaldte nummer.

telefon til ældre

Ny BIGTEL forstærkertelefon til fastnet

BIGTEL navnet på den nye forstærkertelefon fra Italienske Brondi som er udviklet til tunghøre. BIGTEL forstærkertelefon er elegant udført med store knapper som er meget tydelige, hvilket også gør denne forstærkertelefon velegnet til svagsynede. Kæmper du både med nedsat hørelse og med nedsat syn, er BIGTEL forstærkertelefon det oplagte valg.
Denne forstærkertelefon har et stort og tydeligt display som viser det nummer som du ringer til. Med BIGTEL forstærkertelefon er telefoni mere tilgængelig for ældre og handicappede
BIGTEL forstærkertelefon har op til 40dB ekstra lydstyrke som kan reguleres trinløst. Når røret løftes, skal du trykke på BOOST for at opnå den høje lydstyrke, og BIGTEL forstærkertelefon sætter automatisk lydstyrken til normal, når du ligger røret på. Denne funktion er lavet for at undgå at normalthørende får alt for høj lyd når de anvender BIGTEL forstærkertelefon.

BIGTEL forstærkertelefon er en fastnet telefon som skal tilsluttes en almindelig fastnetforbindelse

BIGTEL forstærkertelefon

enkel analog vægtelefon

Har du brug for en elegant og enkel væg monteret analog telefon er Bravo slim det oplagte valg. De store hvide taster som er oplyste, har tydelige sorte tal som gør dem nemme at se på Bravo slim analog telefon. Telefonen har teleslynge som gør den velegnet at bruge sammen med et høreapparat, men teleslyngen er indbygget i denne analog telefon så den ikke kan ses. Bravo slim analog telefon har genkald og justerbar lydstyrke. Et oplagt valg hvis du har brug for en billig analog telefon til væg montering. Med bravo slim analog telefon har du nem adgang til telefoni.

Bravo slim analog telefon er en enkel vægtelefon

Trådløs telefon med store taster

Den nye trådløse telefon med store taster fra MaxCom, har store runde og tydelige taster og et tydeligt display. Tasterne har en god indbyrdes afstand, som sikre mod fejlopkald. Maxcom trådløs telefon har indbygget teleslynge som opfanges af et høreapparat, når høreapparatet sættes i t-position. Telefonen har medhør og høj lydstyrke som er justerbar. De store tydelige taster og et stort display gør at Maxcom trådløs telefon mes store taster er velegnet til svagsynede og brugere af høreapparat. De store taster har en diameter på 13mm og tallene er 10 mm. Telefonen har vis nummer. Med MaxCom trådløs telefon er der nem og tilgængelig telefoni

Trådløs telefon med store taster