Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Doro telefon med foto taster og ekstra forstærkning

Doro telefon med foto taster og ekstra forstærkning

Enkel doro fastnet telefon med fototaster
Enkel doro telefon med mulighed for at afskærme nummertasterne og ringe op ved tryk på et billede af den som der skal ringes til. Doro telefonen har betegnelsen doro Hearplus 319ph og er samtidig en forstærkertelefon. Doro telefonen er ekstra stor og har et ekstra stort rør som er godt at holde om. Det store telefonrør på telefonen fra doro ligger sikkert på telefonen, så det ikke er let at skubbe telefonrøret af.
På doro telefonens base er der stor indbyrdes afstand mellem nummertasterne. Ved siden af nummertasterne er der fire foto taster, som kodes ind med et telefonnummer og der indsættes et billede af personen der skal ringes til. Derefter kan der ringes op ved at løfte telefonrøret og trykke på billedet af den som man vil ringe til.
Der medfølger en stor hvid klap som kan skrues fast på telefonen og afskærme nummertasterne, så det kun er fototasterne som er synlige på doro telefonen. Klappen over tasterne på doro telefonen kan løftes op, så nummertasterne er synlige. Efter brug klappes klappen ned og skubbes fast, så der ikke længere er adgang til nummertasterne. Doro telefonen er udstyret med en boost funktion og regulerbar lydstyrke, med mulighed for ekstra høj forstærkning af lyden i telefonrøret og er som forstærkertelefon velegnet til tunghøre som har brug for en ekstra enkel fastnet telefon som f.eks. demente og udviklingshæmmede. Doro telefoner har også teleslynge i det store telefonrør. Teleslyngen gør set lettere for brugere af høreapparat at hører hvad det bliver sagt i telefonen fordi lyden kan overføres som elektrobølger fra telefonrøret til høreapparatet.

SD-top telefonsvarer med lang optagetid

Brondi telefonsvarer med lang optagetidBRONDI SD-top telefonsvarer til fastnet har ekstra lang optagetid.
SD-TOP telefonsvarer fra Italienske Brondi har hele 56 minutter optagetid til indkomne beskeder og der er plads til maksimalt 60 beskeder på SD-TOP telefonsvarer. Bliver optagetiden på Brondi SD-top telefonsvarer alligevel brugt op, skifter denne telefonsvarer automatisk til en anden svarbesked, hvor der ikke er mulighed for at indtale besked. SD-TOP telefonsvarer har mulighed for at du kan indtale en besked som gemmes på telefonsvareren sammen de øvrige indkomne beskeder. Batteriet sikrer at alle svarbeskeder og indkomne beskeder gemmes på SD-TOP telefonsvarer, hvis linjen afbrydes. Er du ikke hjemme og ønsker at aflytte din telefonsvarer, kan du fjernstyre din telefonsvarer fra en almindelig fastnet telefon eller fra en mobiltelefon. Via fjernstyringen kan du også indtale nye svarbeskeder på din telefonsvarer.
SD-TOP telefonsvarer er en telefonsvarer med god lydkvalitet, som og en telefonsvarer som er nem at bruge. En smart funktion i SD-TOP telefonsvarer er at denne telefonsvarer kan bruges til at aflytte det rum som telefonsvareren står i. Det er en rigtig smart funktion f.eks. i tilfælde at ens tyverialarm ringer, så kan man ringe til sin telefonsvarer og hører hvad der sker i ens hjem. Fjernbetjeningen er beskyttet af en pinkode.

Smart handicaptelefon med windows mobile

Handicaptelefon med windows mobileSmart handicaptelefon med Windows mobile
Med click2phone kan handicappede kørestolsbrugere betjene alle mobiltelefonens funktioner ved at aktiverer én knap. Knappen en 0/1 kontakt så click2phone kan anvendes med hvilken som helst 0/1 kontakt som eksempelvis en pustkontakt. Click2phone anvendes sammen med en windows mobile mobiltelefon så der er ganske mange muligheder med Click2phone.
Clicktophone er en bluetooth fjernbetjening som styrer mobiltelefonen via den software som er udviklet til Click2phone. Softwaren kan indstilles i fire sværhedsgrader og selve menuen med indstillinger er beskyttet af en lås, som skal låses op inden indstillingerne kan ændres.
I den nemmeste sværhedsgrad, kan telefonen udelukkende ringe op til forud valgte numre og besvarer kald. Når kontakten aktiveres ses der en bjælke over første kontaktperson og bjælken skifter til næste kontaktperson. Der kan ringes op ved at trykke på kontakten når bjælken er over den ønskede kontaktperson.
Ved endnu et tryk på kontakten, lægges der på. Et indkommen kald besvares også ved ét tryk.
I de mere avancerede sværhedsgrader kan der sendes og modtages sms. Når det skal vælges et bogstav, vælges først linje med bogstaver, herefter det enkelte bogstav. Click2phone bluetooth fjernbetjeningen scanner altså først mellem linjer med bogstaver, og når linjen er valgt, scannes mellem bogstaverne på linjen.
I det mest avancerede niveau kan alle telefonens funktioner benyttes. Det er ikke bare en handicaptelefon som kan være nem at benytte, men også en meget avanceret handicaptelefon hvis det ønskes.
Der kan nemt skiftes mellem de forskellige niveauer, så der kan opnås større udfordring, hvis det ønskes, og niveauet kan nemt ændres tilbage, hvis det ønskes.

trådløs telefon med telefonsvarer

Trådløs telefon til ældre, - og så har den indbygget telefonsvarer
BRONDI Bravo trådløs TOP S er ikke bare en trådløs telefon til ældre med telefonsvarer, det er også en trådløs telefon med store taster og stort display med stor tydelig skrift, som gør denne trådløse telefon velegnet til ældre. Du kan optage og aflytte beskeder på den indbyggede telefonsvarer via håndsættet til den trådløse telefon, Ja du kan faktisk styrer alle telefonsvarers funktioner og alle andre indstillinger i telefonsvareren via håndsættet til denne trådløse telefon til ældre. De store taster på håndsættet af den trådløse telefon er store og har stor tydelig skrift. Tasterne har indbyrdes mellemrum, hvilket er ideelt hvis finmotorikken i fingrene er nedsat. Håndsættet til den trådløse telefon er designet så det buer en smule ud på midten af hvor man holder, og det gør sammen med de riflede sider at telefonen ligger mere sikkert i hånden, end de fleste andre trådløse telefoner til ældre. Denne trådløse telefon til ældre har også indbygget teleslynge, så den kan benyttes sammen med telespolen i tunghøres høreapparat. Dermed er denne trådløse telefon til ældre, velegnet hvad enten synet, hørelsen eller motorikken er nedsat. Lyden justeres nemt op og ned på de store knapper på siden lige under displayet. Knapperne er placeret så de ligger ligeud for tommelfingeren, når telefonen holdes i højre hånd. Der er endvidere mulighed for at tilkoble medhør på håndsættet af den trådløse telefon til ældre. I telefonbogen kan der gemmes op til 100 pladser som viser telefonnummer og navn.

Trådløs telefon med telefonsvarer

Ny trådløs telefon viser billede af den som ringer

Italienske Brondi lancerer nu Yale trådløs telefon som er det sidste nye inden for trådløse telefoner.
Brondi Yale trådløs telefon viser et billede af den som ringer på en digital fotoramme. Du indsætter et almindeligt SD kort med dine billeder på basen af telefonen og vælge et billede som knyttes til et nummer i telefonbogen. Du kan se dine feriebilleder på fotorammen som er placeret på basen af Brondi Yale trådløs telefon. Der er mulighed for automatisk skift mellem billeder med glidende overgange og fotorammen på Brondi Yale trådløs telefon er udstyret zoomfunktion.  Den trådløse telefon med fotoramme er i elegant italiensk design og er udført i sort højglans som passer perfekt ind i moderne indretning. Det elegante håndsæt har et display med en god kontrast og 3 mm høj menu tekst. Når der tastes et telefonnummer er tallene 6 mm høje og tydelige. Når tasterne aktiveres er displayet og taster tydeligt oplyst af blåt lys, som passer godt til telefonens design.
Brondi Yale trådløs telefon er med sit elegante design en fryd for øjet, og det er samtidig rigtigt smart at fotorammen viser et billede af den som ringer. Selv ganske små børn og demente som ikke kan huske telefonnumre eller navne, kan nu se hvem der ringer på fotorammen.

Trådløs telefon viser billede af den som ringer