Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Doro 612 - Doro PhoneEasy 612

Doro 612 er en meget brugervenlig mobil med et dejligt lille kamera, der er let at benytte. Det er meget nemt at tage billeder med for derefter at dele øjebliksbilleder med venner og bekendte via MMS- funktionen.

Læs mere: Doro 612 - Doro PhoneEasy 612

emporiaLife - meget ældrevenlig mobiltelefon

 

 

emporiaLife

 

 

Emporia Life - Ældrevenlig mobiltelefon

EmporiaLife er en meget ældrevenlig mobiltelefon. Den er yderst nem at gå til, så man hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

Der er en lille menu med kun 5 punkter

 • Foretagne opkald
 • Mistede opkald
 • Modtagne opkald
 • Modtagne SMS´er
 • Status for batteri og modtagelse

Mobilen er udstyret med store taster, der gør det nemt at betjene den, samt en meget stor skærm, der gør den ekstra læsevenlig. Emporia er let at holde i hånden og har en skydefunktion, såkaldt slide. Den har ekstra høj lydstyrke.

Med emporiaLife kan man sende og modtage SMS´er og nye kontakter oprettes let i telefonbogen.

Ligeledes har emporia en nødhjælpsknap bagpå. Det er en slags privat tryghedsalarm. Man aktiverer alarmen ved at trykke på den røde knap bagpå mobilen. Når alarmen er aktiveret, kommer der en alarmlyd. Derefter sendes nødkalds SMS`er til 5 personer, som man i forvejen har valgt, som sine kontakter, når man har brug for hjælp.

EmporiaLife har indbygget højttalere, der kan bruges sammen med høreapparater.

Utrolig enkel telefon – let at starte op med, hvis det er første gang, man skal i gang med mobiltelefoni!

Ny doro mobiltelefon - doro phoneEasy 612

 

Doro 612 mobiltelefon

Doro Phone Easy 612
Endnu en nyhed fra det svenske firma Doro. Type 612 er kommet på gaden med et par gode nyheder her i blandt kamera og ICE-funktioner.
Selve Doro 612 er en klaptelefon. Det vil sige, at man ved et enkelt klap kan besvare eller afslutte et opkald på telefonen.
Selve designet har blød overflade og adskilte taster, der sikrer optimal brugervenlighed.
Displayet er letlæseligt med en ekstra stor skærm. Doro-mobilen har store tegn, der let kan ses. Displayet kan vises fra hvid med sort baggrund, og dermed stor kontrast - til skarpe farvedisplays.
Lyden er ekstra høj og meget tydelig. Lydstyrken kan indstille - også til helt lydløst! Der er forskellige muligheder for valg af ringetoner, samt for vibration af telefonen ved opkald.

Doro 612 har bl.a.:

 • Hurtigvalgstastatur
 • SMS- og MMS – taster
 • Talebeskeder
 • Kamera
 • ICE – funktion
 • Nødopkaldsknap

 

 

Nyhederne

Kameraet
Kameraet er en nyhed, der er meget let at bruge. Det er hurtigt at tage og sende billeder i et snuptag. Billedfremviseren gør, at man hurtigt kan kigge sine billeder igennem for at få et overblik over dem. Der kan gemmes op til 40 billeder på sin Doro 612, og man kan dele dem med sine venner ved hjælp af MMS.


ICE - funktionen
ICE – funktionen er en nødhjælps funktion, hvor man kan indtaste sine personlige oplysninger, der kunne være brug for ved en evt. personskade. F. eks. læge, blodtype osv. Der kan udrykningspersonale så hurtigt få adgang til disse informationer. Jo hurtigere adgang til oplysninger, des bedre muligheder for at forbedre overlevelseschancen.
Nødopkaldsknap
Giver dig mulighed for hurtigt at komme i kontakt med på forhånd fastlagte numre, hvis du skulle have brug for hjælp. Opkaldene vil blive forsøgt indtil, der kommer en forbindelse og dermed hjælp.
Standardfunktioner
Doro 612 har selvfølgelig også de mange standard funktioner, som de andre Doro mobiltelefoner har.
F.eks.:

 • Ur
 • Kalender
 • Påmindelser
 • Lommeregner
 • Opkaldslister
 • FM – radio

Hvis du bruger høreapparat
Doro 612 er kompatibel med stort set alle høreapparater, idet den har en klassifikation der er højere end M3/T4.

Doro 612 er en let robust doro mobil med maksimal sikkerhed for hjemmet!

Ny Doro mobiltelefon – Doro 515 med kamera samt fjernbetjent kalender og telefonbog.

For et par måneder skrev vi om den nye Doro PhoneEasy 500 serie. Nu er Doro 515, der er den sidste i Doro 500 serien endeligt blevet lanceret i Danmark.

Doro PhoneEasy 515 har som både Doro 505 og Doro 510 en række forbedrede ældre- og brugervenlige, men med Doro 515 får du ekstrafunktioner med i købet.

Doro 515 ældrevenlig mobiltelefon med kamera, mms og bluetooth
Doro 515 er den anden mobiltelefon med kamera. Den første var Doro 615, som er en klaptelelfon, men da det ikke er alle, der vil have en klaptelefon, så har Doro altså valgt at lave en standardtelefon med kamera. Doro 515 og Doro 615 mobiltelefonerne er udviklet med kamera og mms funktion, fordi Doro har fået feedback fra mange ældre, der ønsker at kunne tage billeder og sende dem til venner og bekendte.

For at sikre at Doro 515 kan leve op til kvalitetsbevidste ældre, så er der indbygget bluetooth, så mobiltelefonen kan bruges med andre teknologiske enheder eller hjælpemidler med bluetooth. Hvis man for eksempel vil tale håndfrit, mens man kører i bil, så kan man tilslutte et headset, så du kan tale håndfrit. Hvis man har behov for en kraftige teleslynge, der er kompatibelt til høreapparater højere end T3/M3, så kan der tilsluttes en ekstra kraftig teleslynge.

Perfekt til personer med nedsat syn eller hørelse.
Personer med nedsat syn kan glæde sig over, at Doro 515 har en stor farveskærm på 31 x 39 mm med en opløsning på 176 x 220 pixel. Det betyder, at skærmen på Doro 515 er stor og skarp. Med Doro 515 får svagsynede også mulighed for at optimere skærmen og tekststørrelsen, så de kan tilpasse Doro 515 efter deres egne behov.

Har du nedsat hørelse kan du udover muligheden for at tilslutte en ekstra teleslynge glæde dig over, at du ikke kommer til at misse opkald i fremtiden, fordi Doro 515 har både visuel ringeindikator og vibrerende ringesignal. Samtidig er du sikret en perfekt samtalelyd med et modtagelsesniveau på -35 dbRLR, og Doro 515 er kompatibel med T3/M3 høreapparater.

Fjernbetjent kalender og telefonbog
Ældre der har tendens til at glemme aftaler, kan nu få hjælp fra pårørende over mobiltelefonen. På de seneste Doro mobiltelefoner herunder Doro 515 kan pårørende få adgang til mobiltelefonens kalender og telefonbog og dermed hjælpe den ældre med at huske aftaler hos lægen eller på kommunen via sms. En ekstra tryghedsfunktion der kan skabe bidrage til at skabe tryghed for ældre eller let demente.

Guide til billigt bredbånd og IP telefoni

Har du en fastnettelefon, og er du på udkig efter et billigt abonnement? Eller ønsker du en billigere minutpris? Så er IP telefoni over Bredbånd en rigtig god løsning. Du ved sikkert ikke så meget om, hvad IP telefoni og bredbånd er, derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du kan få billig IP telefoni via bredbånd.

IP telefoni er kort fortalt, at du taler i din telefon over en forbindelse, der går over Internettet. Det kaldes også bredbåndstelefoni. Hvis du kæber billigt bredbånd som Internetforbindelse, så kan du vælge at købe IP telefoni oveni. Du kan også vælge at bestille en billig bredbåndsforbindelse, der kun skal bruges til IP telefoni.

Hvis du vælger det sidste kan du kun bruge bredbåndsforbindelsen til at tale i telefon. Hvis du derimod vælger billigt bredbånd, der også kan bruges over Internettet kan du opnå fordelen ved både at have billigt bredbånd til din Internetforbindelse.

Hvis du vælger billigt bredbånd og IP telefoni skal du være opmærksom på, hvad dit behov er. Hvis vi tager en tilfældig udbyder som Skyline, så har Skyline tre forskellige løsninger til billigt bredbånd. Til alle løsningerne fra Skyline kan man vælge IP telefoni til. Her er et par gode råd til valg af bredbånd fra Skyline.

Afstem dit behov: Hvis du ikke bruger Internettet ret meget skal du vælge Skyline Bredbånd 2/1 Mbit, der har en lav hastighed, men til gengæld er den billigste løsning. Hvis du bruger Internettet ofte til at læse nyheder og lignende, men ikke bruger Internettet til at downloade film, så kan du med fordel vælge Skyline Bredbånd 4/1, der er lidt dyrere, men til gengæld også lidt hurtigere. Hvis du bruger Internettet rigtigt meget er den bedste løsning fra Skyline – Skyline Bredbånd 6/1 Mbit, der er den hurtigste. På den måde kan du vælge den løsning, der er billigst til dit behov.

Hvis du vælger Skyline, vil vi dog anbefale dig at slå til på Skylines kampagnetilbud, hvor du kan få Skyline Bredbånd 6/1 til kun 10 kroner i måneden i tre måneder frem til den 12/2. Du kan altid skifte gebyrfrit til en anden hastighed derefter.