Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Tydelige taster på Emporia Talk senior mobil

emporia TALK

Mobiltelefoner til seniorer skal være særligt udviklet til ældre generation.
High-end teknologi, web-baserede tjenester, er kompliceret i anvendelse og bitte små taster og gør det kun vanskeligt at bruge mobiltelefoner effektivt. Det østrigske selskab, Emporia Telecom fremstiller en række mobiltelefoner til ældre, som er meget enkle, holdbare og brugervenlige. Disse mobiltelefoner er først og fremmest lavet for at ringe og sms'e, som er velegnet til seniorer, folk med nedsat syn, hørelse eller motorik. Emporia Talk senior mobil opfylder alle disse behov.

emporia TALK senior mobil har det som seniorer har brug for - hverken mere eller mindre.
Emporia Talk mobiltelefonen måler 121x49x17 mm og vejer blot 110 gram. Emporia TALK er en lang og stor mobiltelefon, men tynd. Telefonen  understøtter GSM 900/1800 dualband. Den har en skærm med 128x64 pixel opløsning som hat sort skrift på oplyst oragne gaggrund. Emporia TALK senior mobil kan fås i sølv og med sort skrift på tasterne. Ligesom andre Emporia telefoner, har også emporia TALK mobiltelefonen store nummer taster knapper med direkte opkald fra tasterne 1,2,3,4 og 5. Der er hjælpetekster som gør det endnu lettere at finde rundt i menuenr. SMS-beskeder vises i store skrifttyper eller ekstra stor skrift, så smser er meget nemme at læse. Det er især nyttigt for ældre og personer med dårligt syn, der har svært ved at læse små skrifttyper. Telefonen er forsynet med en alarm/vækkeur, en lille LED lommelygte og en højttaler, hvis lydstyrke er ekstra høj, men volumen kan justeres efter ens behov. Alle indstillinger kan styres ved side knapperne og de vigtigste numreknapper. Lommelygten kan være særlig nyttig for de ældre, når de søger efter ting, i mørke.  Med den kraftige vibrator kan du modtage opkald og beskeder, selv når telefonen du ikke kan hører at den ringer. Brugeren er i stand til at have 200 telefonnumre i sin telefonbog hukommelse. Telefonbogen kan også styres via SMS. Da det hovedsagligt er en mobiltelefon til opkald og sms, er der ikke nogen unødvendige programmer, internet, kamera, MP3-afspiller eller sågar en menu til at navigere rundt i telefonens funktioner.

Én knap til hver funktion
Emporia TALK har knapper dedikeret til hver enkelt funktion. Der er en speciel knap til sms beskeder og for at indstille alarm / vækkeur. Indstillingerne giver mulighed for indstilling i dato og klokkeslæt. Fødselsdag påmindelser kan indstilles, så personer, der har svært ved at huske vigtige datoer, ikke går glip at vigtige fødselsdage. Senior mobilen har en håndfri funktion så man kan tale uden at holde telefonen . Mobiltelefonen er et plus for mennesker med hørehandicap. Høreapparater er kompatibelt med højttaleren i mobilen. Øresneglen kan også justeres med fem forskellige lydniveauer. Der er mulighed for forskellige Polyfoniske ringetoner for indikation af at telefonen ringert. Emporia TALK er virkelig en telefon til folk, der ikke er interesseret i fancy telefoner med komplicerede applikationer.

Emporia Talk senior mobiltelefonen har et Li-ion 1200 mAh batteri. Batteriet giver op til 2 times tale og 200 timer, når den holdes på standby. I salgspakken er der udover selve telefonen, et batteri, en oplader og en brugervejledning. Brugervejledningen er bare ikke nødvendig, da det er så enkelt at bruge telefonen. Dette er den perfekte gaver til dine bedsteforældre og venner, der har dårligt syn, og som finder det svært at bruge avancerede mobiltelefoner.