Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Nyd enkelheden med Doro 326i mobiltelefon til ældre

Doro 326i

Hvis du tilhører en generation, hvis fødsel ikke var annonceret samtidig med mobiltelefonen ville du nok være forbløffet over omfanget af ekstra funktioner, en mobiltelefon har i dag. 2G, 3G, Wi-Fi, MP3, MP4, internet kapacitet -you name it. Hver gang en ny mobiltelefon lanceres er det et forsøg på at lokke dig med et løfte om ekstra funktioner, der vil krydre dit liv. Du vil finde trendy unge limet til musik eller sociale netværkssteder via deres mobiltelefoner. Men hvis du ikke hører til denne teknisk dygtige generation, vil det måske være for meget for dig at håndtere en avanceret smartphone. Selv om det hævdes, at mobiltelefoner er blevet forenklet, så har mange mobiltelefoner så mange funktioner, at de er besværlige at finde rundt i, især hvis dit behov udelukkende er at telefonerer.

Når de fleste af mobiltelefon producenterne engagere sig i konkurrence er det for at udvide deres marked med gadgets. Doro, et Svensk selskab har den modsatte filisofi, nemlig at producerer ukomplicerede mobiltelefoner til ældre, der kan anvendes til det primære formål, nemlig at tale sammen. De er målrettet mod et bestemt segment af markedet, - de ældre, der har behov for en mobiltelefon til ældre, som er en mobiltelefon og intet andet. Ældre, der har dårligt syn, dårlig høre sanser og dårlig motorik behøver ikke en avanceret mobiltelefon til at få adgang til f.eks. social netværk sites. De ældres behov er mere grundlæggende, som at foretage og modtage opkald. For de ældre har ikke brug for gadgets. Doro erkender dette behov hos ældre og har derfor lanceret en lang række fastnettelefoner og mobiltelefoner til ældre.

Doro 326i mobiltelefon til ældre er en grundlæggende mobiltelefon, der er bemærkelsesværdig for dens store størrelse, store knapper, stor skærm, kraftig lyd, mærkning af 5 tallet. Doro 326i er let at betjene og har et meget begrænset antal funktioner for at sikre let bejtening for ældre.

Doro 326i mobiltelefon til ældre er en meget enkel mobiltelefon, Og der er mulighed for at ringe til 4 personer med ét tryk. Tryk på A, B, C eller D og hold tasten inde i tre sekunder, og telefoner ringer op.
Displayet på doro 326i er ekstra tydeligt med stor tydelig skrift i hvid, på en sort baggrund. Doro 326i mobiltelefon til ældre har enkle og praktiske funktioner som lydstyrkeregulering og håndfri højttalere. Doro 326i mobiltelefonens batteri holder til 200 timers standby-tid og 140 minutters taletid.

Selv om denne doro mobil kun omfatter de basale funktioner, har den med sit meget tydeligt look med stor kontrast mellem hvid og sort, skabt stor interesse.

Denne enkle mobiltelefon har modtaget stor anerkendelse, ikke mindst fra den ældre generation.