Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Nummersender med foto taster for demente | foto memory

Demente kan trykke på et billede for at ringe op fra fastnet telefonen med Foto menory nummersender.
Demente behøver ikke at huske telefonnummer eller hvilken kortnummer tast på fastnettelefonen der skal trykkes på for at ringer op. Foto memory nummersender løser nemt problemstillingen med at demente ikke kan huske hvordan den demente ringer op fra fastnet telefonen.
Løft røret på fastnet telefonen og tryk på nummersender billedet, så nemt er det at ringe op med Foto memory nummersender.
Selv demente og helt små børn kan ringe op fra Foto memory nummersender.
Foto memory nummersender som indsættes mellem fastnet telefonen og telefonstikket på vægen, så selve installationen af nummersenderen foregår meget nemt. Løft plasticpladen over tasterne og Indsæt et billede på 33 x 25 mm og placer plastic pladen igen. Indkodningen af nummersenderen foregår ved at benytte tasterne i bunden af foto memory nummersender, og batteriet som medfølger sikrer at numrene gemmes hvis telefon linjen afbrydes. Batteriet gør det også muligt at foretage indkodningen af foto memory nummersender hjemmefra, så den demente ikke bliver forvirret af at der skal trykkes på mange taster under indkodningen af Foto Memory nummersender.

Foto Memory nummersender kan i mange tilfælde løse problemet og så kan denne nummersender erhverves for blot kr. 299,- incl. moms og forsendelse.