Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Nødkaldeanlæg ude af funktion - hvad så?

Nødkaldeanlæg ude af funktion - hvad så?

Når nødkaldeanlægget er ude af drift skabes stor utryghed hos brugerne,
en Easy5 mobiltelefon til ældre kan hurtigt genoprette trygheden.

Mange såkaldte svage borgere har via kommunen fået installeret nødkaldeanlæg, som er med til at skabe tryghed i hverdagen. Men som mange andre tekniske løsninger kan disse anlæg også komme ud af drift. Men her kan en lille smart mobiltelefon til ældre Easy5, der er specielt udviklet til ældre borgere, hurtigt genoprette trygheden.

Fejl på nødkaldeanlægget kan eksempelvis være en liniefejl på telefonkablet. Et problem, som i værste tilfælde kan forårsage ventetid på mere end tre uger, før fejlen rettet og nødkaldeanlægget igen fungerer. I den mellemliggende tid må borgeren leve med den utryghed som det medfører.

En mulig løsning er Easy5, der som navnet antyder, er ganske nem at benytte, idet Easy5 telefon har store synlige taster med fem forvalte telefonnumre eksempelvis til hjemmeplejen – blot ét tryk og der ringes op. Der er tillige direkte nødkald 112,

Easy5 mobiltelefon genskabte trygheden på plejehjem
På Plejecentret Fjordly i Kerteminde var vand i plejecentrets kælder for nylig årsag til nedbrud af nødkaldeanlæg.

- Trygheden hos plejehjemmets beboere blev genoprettet, da Tele Call Danmark installerede et midlertidigt nødkaldeanlæg med Easy5 mobiltelefoner. Vi er meget tilfredse med at de berørte beboere blev instrueret i brugen af deres nye nødkald, allerede dagen efter oversvømmelsen, udtaler distriktsleder Alice Viinblad.

Easy5 mobiltelefonen kan hurtigt erstatte eksisterende nødkaldeanlæg, og er naturligvis et oplagt alternativ når der bevilliges nødkald. Modsat de traditionelle nødkald virker Easy5 overalt - fordi det er en mobiltelefon til ældre. Og så vejer den kun 60 gram.