Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Nemme Doro mobiltelefoner

Her på siden skriver vi om nemme telefoner, der typisk er henvendt til ældre og handicappede brugere. Grundet dette fokus kommer vi uundgåeligt til at ramle ind i en Doro mobiltelefon hist og her, da disse er nogle af de mest simple ældremobiler overhovedet.

For at skabe en form for oversigt vil vi her sammenligne et par populære Doro mobiltelefoner. Vi laver konkret en liste med 3 stk.: En Doro mobiltelefon til de hørehæmmede, en til de eventyrlystne og en til de, der vil have lidt af det hele!

Doro mobiltelefon til hørehæmmede

Som den ultimative Doro mobil til hørehæmmede har vi valgt Doro 610. Netop Doro 610 er efterfølgeren til den ellers evigt populære Doro 410. Mobiltelefonen Doro 610 er en klapmobil, hvilket er et frisk pust designmæssigt fra alle de andre typer af (kedelige) mobiltelefoner, vi ellers ser så mange af.

Med Doro 610 får du en sublim indbygget teleslynge, der samarbejder med dit høreapparat, en telefon, der kan skrue meget højt op for volumen og som tilmed har mulighed for at slå tastetoner til. Driller hørelsen en smule er Doro 610 en glimrende mulighed som din næste Doro mobiltelefon!

En version til den eventyrlystne

Hvad definerer en eventyrlysten ældre? Vi mener, at det er ord som rejser, aftenture og flotte landskaber, der er med til at opsætte en stereotyp. Denne person vil helt sikkert have gavn af Doro 615, der næsten kan betegnes som storebroren til Doro 610. Den helt store forskel mellem de to Doro mobiltelefoner er, at du med Doro 615 får et kamera, så du kan forevige alle de situationer, du kommer ud i!

Kameraet i Doro 615 tager udemærkede billeder og er klar hver gang, der er brug for det. Tag et billede af stemningen på en restaurant eller af udsigten ud over en sø – denne Doro mobiltelefon lader dig gøre det hele med det gode kamera.

En glimrende all-round Doro mobiltelefon

Skal vi vælge én Doro mobiltelefon, der kan lidt af det hele, bliver det Doro 326i. Denne Doro mobiltelefon har ganske vidst ikke et kamera, men til gengæld er designet noget af det mest brugervenlige, det er muligt at komme i nærheden af. Byggekvaliteten er solid, Doro mobiltelefonen har en lang batteritid og er nem at betjene fra første dag af – også uden en manual..

En Doro mobiltelefon er altid et godt valg, hvad end du er eventyrlysten, hørehæmmet eller lidt af en all-rounder!