Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Kirk Delta S3+ forstærkertelefon med teleslynge

Kirk Delta S3+ er en forstærkertelefon i klassisk design.
Kirk Delta S3+ forstærkertelefon fungerer på samme måde som en Kirk Delta S3, men med ekstra lyd forstærkning i såvel telefonrøret og ved medhør. Kirk Delta S3+ forstærkertelefon har desuden teleslynge i telefonrøret, hvilket gør Kirk Delta S3 forstærkertelefon velegnet til personer som bruger høreapparat. For at høreapparatet kan opfange teleslynge signalet, skal høreapparatet sættes i ”T” position. Når høreapparatet er sat i ”T” position, er høreapparatets telespolemodtager tilkoblet og mikrofonen er frakoblet.  Ved at høreapparatet frakobler mikrofonen, mindskes baggrundsstøjen i høreapparatet og lyden er dermed meget lettere at hører.
Forstærkertelefonen Kirk Delta har flere praktiske funktioner b. la telefonbog med 100 kontaktpersoner, vis nummer med hukommelse for de sidste 100 modtagne kald, hvor telefon nummer og opkald tidspunktet  vises. 
Forstærkertelefonen kan anvendes sammen med hovedsæt. Du kan besvare opkald og ringe op uden at løfte telefonrøret. Du har mulighed for at telefonerer samtidig med at du har begge hænder fri. Med hovedsæt tilsluttet, kan du kan ringe fra Kirk Delta S3+ forstærkertelefon uden at løfte røret.
Forstærkertelefonen Kirk Delta S3+ har 10 kortvalgstaster, hvor du kan ringe til 10 personer med ét tryk.
Forstærkertelefon fra KIRK har to alarmer, en daglig alarm som gentages hver dag og variabel alarm som ikke gentages.