Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Kirk Delta 3S + forstærkertelefon til ældre | Kirk telefon med høj lyd

Kirk Delta 3S + er telefonen, der beviser, at en fastnettelefon til ældre ikke nødvendigvis behøver at være hospitalshvid og klodset. I stedet for har skaberne af Kirk Delta gået en helt anden vej og vist os ”lyset”; De har i hvert fald vist os, hvordan en fastnettelefon til ældre kan forvandles til en tiltrækkende sag.

Kirk Delta 3S + er lavet i mørke og lyse farver farver. Nærmere bestemt er det farverne ’antrasit’ og ’creme’. Når du første gang ser telefonen, føler du sikkert, at du har set den før: Dette kan meget vel være sagen, da andet et større dansk firma har lanceret en tilsvarende telefon på markedet.

Fastnettelefonen Kirk Delta 3S+ er videreudviklingen af Kirk Delta 3S. Det ekstra +, der er tilføjet i slutningen, angiver den ekstra forstærkning, telefonen er blevet udstyret med.

I forhold til, at Kirk Delta 3S er en telefon til ældre, er dette en telefon skabt på et lag af kompromiser. Nogle telefoner til ældre bærer præg af, at de skal være så praktiske som overhovedet muligt, hvorfor det æstetiske perspektiv fuldstændigt er udeladt.

Med Kirk Delta 3S + har man skabt et kompromis mellem brugervenlighed og udseende. Fastnettelefonen er en genstand, du kan være stolt af at have stående i stuen, nærmere end at gemme den væk i en køkkenskuffe. Samtidigt er en del af de funktioner, der kendetegner en god fastnettelefon til ældre, fastholdt med Kirk Delta:

  • Toneregulering med mulighed for høj lydstyrke på medhør højtalere og i telefonrøret
  • En indbygget teleslynge i selve telefonens rør
  • Mikrofonafbryder og medhør funktion, hvorved man kan deltage i telefonmøder. Ønsker man bare at lytte, er det en mulighed.
  • Mulighed for at kode op til 100 numre ind i Kirk Delta

Hvis man som ældre eller handicappet gerne vil have en telefon, der ikke udelukkende har fokus på den praktiske værdi, men også opretholder et flot og præsentabelt udseende, er der ingen vej udenom Kirk Delta 3S +. I Plus-versionen er den tilmed opgraderet med ekstra høj lyd, således at man som ejer får endnu mere ud af fastnettelefonen!

Kirk Delta 3S + kan anskaffes for omkring 1300,- kroner og kobles til en regulær fastnetforbindelse.