Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Et billigt mobil abonnement eller en trådløs telefon?

 

Her på Nemtelefon.dk har vi før kort været inde over den problemstilling, der opstår, når man skal vælge mellem en trådløs telefon eller et billigt mobil abonnement. Det siger nemlig sig selv, at en trådløs telefon benytter fastnetforbindelse, om end i en trådløs version, hvorfor et traditionelt billigt mobil abonnement ikke kan benyttes her.

Der er naturligvis fordele og ulemper ved både henholdsvis en trådløs telefon eller en mobiltelefon med et billigt mobil abonnement. Lad os tage dem en ad gangen:

Fordele ved et billigt mobil abonnement vs. en trådløs telefon: Med et billigt mobil abonnement har du en mobiltelefon som f.eks. en Emporia mobil eller en Doro mobiltelefon. Det betyder, at du kan komme i kontakt med venner, familie og hjælp, også selvom du ikke er nær hjemmet. Desuden har du her mulighed for at sende SMS’er med dit SIM-kort, spille små spil, benytte din mobiltelefon som kamera og vækkeur og hvilke muligheder moderne teknologi ellers tillader dig.
Desuden kan du med moderne smartphones, med hvilke et billigt mobil abonnement sagtens kan benyttes, tilmed gå på nettet, høre musik og se video.

Fordele ved en trådløs telefon vs. et billigt mobil abonnement: Med din trådløse telefon er talekvaliteten ved samtaler i hjemmet, og det er vitterligt der, vi snakker mest, ganske sublim. Desuden er det utrolig billigt at tale i telefon med en trådløs telefon og en fastlinje, og du kan næsten snakke 24/7 uden at frygte for en ødelæggende teleregning.
Desuden kan du med en trådløs telefon vælge at købe tilbehør som ekstra telefoner, der ellers benytter samme nummer og linje. Du kan have en trådløs telefon i køkkenet, i soveværelset og tilmed også i stuen på samme tid, og de ringer på samme tid, modtager du et opkald. Dét er ikke en luksus, du har, hvis du i stedet for en trådløs telefon vælger et billigt mobil abonnement fra eksempelvis TDC.

Skal du have en smartphone, en mobiltelefon for ældre eller lignende med et billigt mobil abonnement eller en trådløs telefon? Valget er svært - og du behøver jo faktisk slet ikke at vælge!