Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

En simpel mobiltelefon til ældre - emporia TALK premium

Emporia TALK premium er en anden type mobiltelefon end man normalt ser. Normalt har nye typer af mobiltelefoner flere funktioner end andre mobiltelefoner, men med denne mobiltelefon til ældre skæres funktionerne ned til det grundlæggende. Mobiltelefonen emporia TALK premium har 3 specifikke funktioner i forhold til andre mobiltelefoner som kan spille musik, lytte til radio eller gå på internettet. Funktionerne i Emporia Talk Premium er basale – opkald til folk du vil snakke med, sende beskeder, og indstille en alarm. Mobiltelefonen har også en et sødt lille Led lys som giver et fantastisk skarpt lys i forholdt til sin størrelse.

Mobiltelefonen har en skærm der er behagelig at kigge på, og mobiltelefonen har en grænseflade, med store knapper for at gøre det let at bruge mobiltelefonens funktioner. Skærmen på denne mobiltelefon er med ekstra stor skrift som kan indstilles i to størrelser.

Emporia sigter på at gøre mobiltelefoner enkle at bruge af den ældre generation, og så skal mobiltelefonen have et flot og funktionelt design.

Mobiltelefonen producenten Emporia Telecom blev etableret som et familie partnerskab i Østrig. Ældrevenlige mobiltelefoner fra emporia har klaret sig godt især på hjemmemarkedet i Østrig men også i Tyskland og Polen, hvor efterspørgslen efter disse telefoner var 5 gange højere end hvad der var forventet.

Denne mobiltelefon til ældre er den type, som din bedstefar eller far gerne vil erhverve. Emporia Telecom er en spiller på dette segment af markedet, der visse steder er meget dominerende, fordi emporia rammer målgruppen med nøjagtig de funktioner som modsvarer de ældres behov. Emporia Telecom s filosofi er bygget op omkring enkelhed og gode funktioner som de ældre efterspørger. De fleste ældre mennesker ønsker sådan en enkel mobiltelefon.

Hovedfunktioner for emporia TALK premium mobiltelefon til ældre:
Mobiltelefonen er i en større størrelse end den sædvanlige størrelse
emporia TALK premium har store knapper som gør det muligt for den ældre generation at bruge telefonen med lethed
I stedet for en menu på skærmen, har den knapper på siden
Indeholder en højttaler med højere lyd end sædvanligt. 
Lang batterilevetid
Mobiltelefonen kan bruges sammen med et høreapparat også.

emporia TALK premium mobiltelefon til ældre har en vellykket lancering på den del af markedet, som består af etablerede voksne, ældre og handicappede. Mens den største del af marked består af efterspørgslen af funktioner og faciliteter til de unge, er dette et nichemarked som dækker en bestemt aldersgruppe.

Mobiltelefonen er større, er nem at bruge af ældre. Mobiltelefonen er let at bruge med de større knapper end normalt og lader også de lidt langsommere ældre bruge mobiltelefonen let. Emporia TALK premium har ikke online skærmmenuen men indeholder knapper på siden af mobilen som skal bruges til funktioner, der normalt kommer på skærmen. Emporia TALK premium har et batteri med en lang levetid, op til 130 min taletid og op til 180 timer standby tid. En anden god pointe her er, at denne mobiltelefon kan benyttes sammen med høreapparat. Mange andre mobiltelefoner hyler når man bruger mobiltelefonen sammen med høreapparat. Men Emporia Telecom har udstyret emporia TALK premium mobiltelefonen med en særlig udvalgt højttaler som er kompatibel med høreapparater. Dette gør at emporia TALK premium er en god mobiltelefon til hørehæmmede.