Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Emporia Talk mobiltelefon, en mobiltelefon til de Ældste

Borte er de dage, hvor mobiltelefonen blot var en telefon til at kunne holde dig forbundet med dine venner og familie. Men i dag kan du forvente meget mere fra den nye tidsalder, smart telefoner. De er dit musik-system, høj opløsnings kamera, modem til internet-forbindelse eller endog brugergrænsefladen for web forbindelse. Disse telefoner har omdefineret vores forestillinger om multi tasking, som du kan lytte til musik, tjekke din mail, betale dine regninger og sende sms eller mms på samme tid. Hvis du er lidt teknisk dygtig, kan du få dette kraftcenter i lommen.

Men hvad nu hvis du ikke er? Hvad sker der, når mobilteknologi synes så svært, som raketvidenskab? Eller flipping gennem menuen ser ud til at være en kæmpeopgave? Hvad sker der, hvis du medbringer en højteknologisk mobiltelefon, men ikke ved hvordan man ringe til dine venner? Under sådanne omstændigheder er en high-end mobil ikke så brugbar som det tegner til at blive.
Dette er ofte det problem med mennesker, der er i alderen og svagelige. De kæmper med tastaturer, prøver at foretage opkald eller sende meddelelser. Almindelige telefoner er ikke rigtig lavet for dem. Mangel på syn, besvær med hørelsen og rystelser på hænderne giver dem ikke mulighed for at gribe telefonen og udforske de muligheder, telefon tilbyder.

Dette er et område, de forbedringer, der først blev identificeret af et østrigsk selskab kaldet Emporia. Emporia er involveret i fremstilling af enkle men flotte mobiltelefoner til ældre der afspejler deres nytteværdi og elegance. Rækken af mobiltelefoner til ældre, der fremstilles af Emporia omfatter emporia Talk, Emporia Talk Premium, Emporia Life Plus, Emporia ELEGANCE osv.

Emporia gør tingene enkle ved at fjerne alle ekstra funktioner. Deres mål er at holde mobiltelefoner til de ældre strengt som telefoner og intet andet. De fokuserer på nytten i stedet for fancy elementer. Da de skaber deres produkter til et bestemt segment af købere, at de lægger vægt på deres behov. Alle Emporia´s mobiltelefoner til ældre kommer med store taster og eftertrykkelig mærkning af cifrene, lys skærm simpel sideknapperne osv. 
Hvis du køber en Emporia Life plus vil du finde en nødkald knap, som du kan bruge til nød situationer. Du kan programmere dine nødkald kontaktnumre i din mobiltelefon. I tilfælde af en nødsituation, skal du trykke på denne nødkald knap for at ringe til din familie og venner. Når du trykker på denne knap vil numrene blive ringet op automatisk. Hvis den første kontakt du ringer til, ikke modtager opkaldet, vil telefonen ringe op til næste nummer automatisk. Mangler et på forhånd programmeret nummer, vil telefonen ringe 112, der er for international redningstjeneste. Disse telefoner er meget populære specielt pga. netop denne nødkald funktion. De har tjent en masse påskønnelse på grund af deres utroligt nemme betjening. Hvis du er på den høje side af 60'erne, eller hvis du planlægger at give en telefon til en ældre person, så er det bedre at overveje Emporia telefoner, da de er praktiske og ukompliceret.