Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Easy5, en nem og handicapvenlig mobiltelefon

Easy5 er en nem og handicapvenlig mobiltelefon

En af Tele Call Danmarks absolut mest solgte produkter er vores Easy5 Mobiltelefon. Dette skyldes ikke mindst at Easy5 er en en nem og tilgængelig mobiltelefon der samtidig er utrolig funktionel. Desuden kan Easy5 telefonen bruges som mobiltelefon til alle aldersgrupper og især for folk med mentale handikap eller for mindre børn giver det en mulighed for, på lige fod med alle andre, at kunne komme i kontakt med familien, også når man er på farten. Det giver altså en høj grad af frihed og bevægelighed for den enkelte bruger af vores Easy5 mobiltelefon hvilket vi kan se forøger livskvaliteten for den enkelte bruger.

Easy5 mobiltelefon leveres i 3 forskellige farver: Easy 5 Rød, Easy 5 Sort og Easy 5 Sort. Derudover kan man også få Easy5 mobiltelefonen leveret klar til brug med forudindtastede telefonnumre, bagsidemærker så brugeren kan se hvem man kan ringe til på hvert nummer samt taletidskort. Dermed skal man altså ikke selv til at kode numre ind i Easy5 mobiltelefonen og den er ideel til brug på rejser, udflugter m.v. hvor man ønsker at brugeren skal kunne komme i kontakt med en eller flere udvalgte personer på en hurtig og tilgængelig måde. Easy5 mobiltelefonen er altså ikke bare en nem mobiltelefon men også et utrolig solidt og brugbart kontakt redskab som kan tages med på rejsen også er den endda handikapvenlig.

Med Easy5 medfølger rejselader, hovedsæt og en bærestrop. Bærestroppen monteres på Easy5 og kan nu bæres om halsen. Så er man sikker på at man aldrig glemmer Easy5 mobiltelefonen, og Easy5 er lige ved hånden. Som ekstra tilbehør til Easy5 kan købes et luksus læderetui som beskytter Easy5. Etuiet har en hård klap foran tasterne for at undgå fejlopkald, især hvis Eas5 bæres i en lomme eller taske.

Nærmere information om Easy5 Mobiltelefonen kan fås ved Tele Call Danmark som har tilgængelig telefoni til ældre og handicappede som speciale.

Easy5 er en nem mobiltelefon til ældre og handicappede