Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Doro PhoneEasy 326 – den mest populære doro mobil

 

Doro PhoneEasy 326 – den mest populære doro mobil
Det er ikke tilfældigt at Doro HandlePlus 326i er den mest solgte doro mobil til ældre. Doro HandlePlus 326i har store sorte taster med hvide tal og tasterne er let adskilte, så betjeningen foregår let. Doro startede for år tilbage med at udvikle mobiler til ældre. Blandt de første doro mobiler var doro phoneEasy 326i og doro PhonEasy 328 blandt de mest populære doro mobiler. Siden blev doro HandlePlus326i udviklet, og har nu erstattet sine to forgængere. Doro 326i mobilen har til forskel fra 326 og 328, tydelig visning af kontaktpersonens navn og telefonnummer. I doro 326 og doro 328 var det udelukkende telefonnummeret der blev vist. I Doro HandlePlus 326i er SMS funktionen helt fjernet, p.g.a at mange bliver forvirret over sms.

Doro HandlePlus 326i har direkte opkald på tasterne A – D, hvilket gør det nemt ringe op fra mobilen. Doro PhoneEasy 326i GSM er den største mobil som doro har lavet og er klart blandt de mest populære mobiler blandt ældre.

Når du skal ringe fra doro HandlePlus326i kan det gøres ved at bladre mellem de gemte kontaktpersoner i telefonbogen (op til 20 kontakter), eller ved at indtaste telefonnummer, hvorefter der skal trykkes på ring op tasten. Ligeledes afsluttes samtalen ved at trykke læg på tasten.

Doro HandlePlus 326i har en let gummierede overflade som gør den let at holde fast i, hvilket kan være en stor fordel for personer med et svagt greb. Mobilens store og tydelige tal i hvid, er ekstra nemme at se på de store sorte taster, som står i høj kontrast til mobilens hvide overflade.

På doro HandlePlus 326i er der mulighed for tastelås, som aktiveres ved at trykke på stjerne. Tastaturet låses ligeledes op ved at trykke på stjerne.

Hvis der er behov for medhør, kan dette aktiveres ved at trykke på løft af, under samtalen.

De smarte og enkle funktioner på doro HandlePlus326i, gør denne doro mobil til den nok mest populære mobil blandt ældre med særlige behov
Se mere om doro phoneEasy 326i