Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Doro mobil – en nem mobiltelefon til ældre!

 

Nogen mobiler er bare nemmere at bruge end andre. Det er hele omdrejningspunktet i mobiltelefoner til ældre. Men en Doro mobil er bare dét nemmere at bruge end de fleste andre typer af mobiltelefoner, hvilket der er flere gode grunde til.

Vi kunne bruge timer på at skabe en liste med flere hundrede punkter over, hvorfor en Doro mobil er en nemmere telefon end alle andre, men det har du næppe interesse i at læse. Derfor forholder vi os en smule mere kritisk, men kommer stadig med de bedste argumenter for en Doro mobil som en fantastisk og nem telefon!

Med en Doro mobil er pris og brugervenlighed samlet!
Én ting med en mobiltelefon til ældre, som f.eks. en Doro mobil, er, hvor brugervenlig telefonen er. Er det nemt, at finde ud af, hvordan man ringer og benytter telefonen? Kan man hurtigt finde frem til kontakter? Kan man med et klik indstille lyden?

En helt anden ting er prisen. Hvis en mobiltelefon skal være ældrevenlig, skal den også være til at betale. Det er en Doro mobil i allerhøjeste grad også!

En af Doros mest populære mobiltelefoner nogensinde, Doro 326i, koster under tusinde kroner uden abonnement. For en så populær Doro mobil er det meget billigt, især, når man sammenligner med priser fra andre producenter.

Hvad gør en Doro mobil så nem?

Som sagt kan vi skrive mere, end du gider læse om Doro mobiler. Tillad os derfor at være særdeles konkrete, og her komme med nogen punkter om, hvorfor en Doro mobil bare er en nemmere telefon:

  • Knapperne på en Doro mobil er store, faste og ofte lavet af behageligt gummi.
  • Styresystemet på mobiltelefonerne fra Doro er specielt udviklet til ældre med hensyn til brugervenlighed og fleksibilitet
  • Skærmen på en Doro mobil er yderst tydelig, og du kan indstille skriftstørrelsen til at være ekstra stor.
  • Ingen unødvendige funktioner der forvirrer – en Doro mobil duer, til det den skal!

 

Med hensyn til nemme telefoner, som trods alt er hvad denne side handler om, er der ingen hverken over eller ved siden af en Doro mobil. Doro har mere end 3 årtiers erfaring indenfor mobiltelefoner til ældre, hvorfor du roligt kan snuppe en mobil fra det svenske firma. En Doro mobil er en sikker succes – hver gang!