Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Doro 622 - Det næste kapitel i de ældrevenlige mobilers historie

  • Udskriv

 

Med Doro 622 har det svenske firma skabt en helt enkel mobiltelefon til ældre der selvom den er baseret på moderne teknologi er ligeså ældrevenlig og simpel som det er kendetegnet ved Doros andre telefoner.Doro 622 er baseret på Doro Experience hvilket giver en række fordele for dig som mobilbruger.Med Doro Experience opretter du en konto på din 622 og på denne måde kan der tilføjes og fjernes indhold på telefonen via en hvilken som helst computer med en internet forbindelse.Din familie kan med andre ord altid tilføje billeder, video, aftaler og telefonnumre til Doro 622 uden at de skal være i nærheden af eller have telefonen i hånden. Det hele sker via internettet og gør det meget lettere hvis du har svært ved at finde ud af din telefon.Muligheden for fjernstyring er også smart hvis du gerne vil holde kontakten med din familie da alle med brugernavn og kodeord til kontoen på din Doro 622 kan tilføje billeder som efterfølgende kan ses på telefonen.Dette er meget lettere end at skulle anskaffe sig en computer eller smartphone og samtidig skulle sætte sig ind i hvordan Facebook virker.  Det er ældrevenligt og let da den ældre ikke skal gøre noget for at modtage indholdet på telefonen. 
Der kan også tages billeder med mobilen, så de store øjeblikke med familien eller de små ting i hverdagen kan foreviges.
Der kan endda laves film med kameraet, så man  har alle muligheder for at fange en masse gode minder.Ud over Doro Experience er telefonen udstyret med store tydelige taster og en skærm med store bogstaver samt god kontrast. Det hele er med til at gøre betjeningen af Doro 622 smertefri og nem. Telefonen kan klappes sammen og åbner du telefonen når nogen ringer har du automatisk besvaret opkaldet, hvilket er let og til at forstå. Du kan samtidig se hvem der ringer før du tager telefonen via displayet der er synligt når telefonen er klappet sammen. 


Telefonen har også talende taster, hvilket kan hjælpe folk, der trods det gode display, ikke kan se så godt. Når et tal trykkes vil telefonen læse tallet op og sikre den ældre om at der blev trykket rigtigt på telefonen. 


Det er dog ikke kun ældre med dårlig hørelse der kan have glæde af dette, da det kan være rart at få bekræftet at den tast man netop trykkede var rigtig.


Når vi snakker funktioner der tilgodeser dårlig hørelse, så kan Doro 622 også tilbyde en række funktioner som tager hånd om dette.

Telefonen har både meget høj ringetone samt høj lyd når der tales i telefonen.Alt i alt er Doro 622 en meget gennemført ældrevenlig mobiltelefon fra Doro hvor man denne gang har udnyttet moderne teknologi og skabt et helstøbt produkt der gør det let for ældre og handicappede at bruger en mobiltelefon. 

Du kan købe Doro 622 HER