Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

BRONDI fastnettelefoner gør telefoni nemmere for pensionister og handicappede

Fastnettelefoner fra Italienske BRONDI
Den italienske telefon producent har siden 1935 specialiseret sig i design, konstruktion og produktion af fastnettelefoner og andre telefoni produkter. BRONDI præsenteret løbende nye innovative fastnettelefoner og telefoni produkter til pensionister og handicappede og er førende leverandør af fastnettelefoner på området.

Fastnettelefoner til pensionister og handicappede
Pensionister og handicappedes behov for fastnettelefoner og andre telefoni produkter er forskellige og derfor er BRONDI´s udvalg af fastnettelefoner og andre telefoni produkter også meget bredt, så de modsvarer den enkeltes behov. Er der behov for fastnettelefoner med store taster og høj lydstyrke, så har BRONDI flere fastnettelefoner at vælge mellem. Nogle pensionister og handicappede har nemmere ved at se sorte tal på lyse taster, mens det for andre er lige modsat, og det har BRONDI taget højde for i det store udvalg af fastnettelefoner til pensionister og handicappede.

Trådløse fastnettelefoner
Brondi har også to trådløse telefoner som er fastnettelefoner, som er udviklet til pensionister, ældre og handicappede. De to trådløse telefoner har store taster, den ene trådløs telefon har store sorte taster med hvid skrift og den anden trådløs telefon har modsat kontrast. Displayet er stort og tydeligt på begge trådløse fastnettelefoner. Den ene har orange baggrund og den anden har hvid baggrund. De forskellige varianter er udviklet på baggrund af mangeårige erfaringer om de forskellige behov som pensionister, ældre og handicappede har for fastnettelefoner. Den ene af de to trådløse fastnettelefoner har endda en enkel telefonsvarer indbygget.

Høj ringestyrke og lyssignal fra BRONDI'S fastnettelefoner.
På de fleste af BRONDI´s fastnettelefoner og trådløse fastnettelefoner, er der sammen med lydsignalet, et lyssignal som indikerer at disse fastnetelefoner ringer. Er signalet ikke tilstrækkeligt er der på alle fastnettelefoner mulighed for at tilslutte en ringeforstærker, som afgiver et lydsignal på op til 12o dB samt et kraftigt blitz lys, når telefonen ringer

Hvor kan BRONDI fastnettelefoner købes?
Fastnettelefoner og andre telefoni produkter fra BRONDI kan købes hos flere forhandlere i Danmark, Grønland og på Færøerne eller direkte hos Tele Call Danmark.
I Danmark distribueres fastnettelefoner fra BRONDI af Tele Call Danmark, som står for klargøringen af fastnettelefoner fra BRONDI til det danske marked.