Nem Telefon | Telefoner til ældre og handicappede

Fastnet og mobil telefoner til ældre og handicappede

Blog om telefoner til ældre | fastnettelefoner | telefoni

Brondi Vintage - Retro telefon

Retro telefon med alt det nye

Telefonen fra dengang farfar var ung genopdaget og opdateret.

Retro telefon der giver mening! Fra teenagere såvel som seniorer, som har testet den spritnye old style retro telefon -Vintage 20, er meldingen entydig. Endelig en retro telefon der elegant kombinerer den antikke telefons æstetiske og ergonomiske fortræffeligheder med den ny retro telefonis tekniske ditto. Henrik Bryld, indehaver af Tele Call Danmark i Odense, står bag introduktionen af den ny retro telefon fra dengang farfar var ung. Hvilket ikke er spor tilfældigt, idet firmaet er kendt for dets fokus på ”tilgængelig telefoni”. Telefoni som tager højde for seniorernes behov.

Vintage 20 retro telefon er skabt af det italienske firma Brondi, som det er lykkedes at designe et, på en gang muntert og seriøst, bud på en retro telefon, med den velkendte drejeskive bevaret som ornamentik, men med trykknapper i de små cirkelrunde huller, hvor pegefingeren tidligere slog sine folder.

Jovist er der tale om et muntert stykke retro, men det giver særdeles god mening, atter at kunne gribe en retro telefon, i den allermest bogstavelige forstand af ordet gribe, for der er vitterlig tale om et unikt godt ergonomisk greb i denne gaffeltelefon, hvis smukt fjederformede kabel i øvrigt er omspundet med stof, som det sig hør og bør, når tidligere tiders genialitet kalder på respekt.

Gaffeltelefonen hæver samtaleniveauet – også de unges
Den gaffelformede retro telefon genskaber desuden den intimitet, som nye tiders telefoni ofte ignorerer. Denne retrotelefon slutter tæt til øret, så lyden fokuseres i øret, og talerøret under hagen forvisser os om, at det er lige præcis lytteren i den anden ende af ledningen, som modtager vore budskaber, og ikke en ligegyldig masse, der som i S- og andre toge lægger øre til gud og hver mands privatliv. Gaffeltelefonen giver os den tabte personlighed igen. Når vi løfter den fra den smukt formede gaffel, løfter vi os selv, og samtalen op på et niveau, der klæder os. Den er derfor også yderst velegnet som gæste retro telefon på hoteller, badehoteller og pensioner, hvor der er tradition for at bevare de bedste sider af tidligere tiders sans for god skik i både kommunikation og indretning.

Men Vintage 20 retro telefon henvender sig ikke blot til de af os, som erindrer de ægte originaler og tidligere tiders pli i kommunikationen. Den har også stor appel til teenagere og andre mellemgenerationer. Testning af Vintage 20 retro telefon har således afstedkommet tankevækkende reaktioner fra teenagere, som sammenfattende kan formuleres som ”Denne retro telefon giver en fornemmelse af ro og tæthed, en følelse af at være i samme rum”. Og på tværs af generationerne opleves det sikre greb som særdeles behageligt.

Vintage 20 retro telefon fås i farverne sort og hvid, med guldfarvede taster og smukke messingringe i sammenføjningerne. Ringetonestyrke er indstillelig, og sidst opkaldte nummer kan aktiveres ved et let tryk på et telefonsymbol, som er støbt ind i drejeskivens midtpunkt.

Ringe forstærker

 

Kniber det med at hører når telefonen ringer kan Bravo flash ringe forstærker løse problemet!

Med sine 120 db er ringestyrken fra bravo flash ringe forstærker særdeles høj. Ringestyrken på Bravo falsh ringe forstærker er justerbar og kan også helt frakobles. Som navnet Bravo Falsh fortæller, er der også mulighed for at se det stærke blitz lys når telefonen ringer.

Bravo flash ringe forstærker indsættes nemt mellem telefonstikket og fastnettelefonen. Med Bravo flash ringeforstærker medfølger en 230 volt strømforsyning, men man kan også vælge at isætte batterier i Bravo flash ringeforstærker.

Bravo trådløs - stor trådløs telefon med store taster

Bravo Trådløs er en stor trådløs telefon med store tydelige taster og et stort tydeligt display. Den store trådløse telefon med store taster har indbygget teleslynge som kan opfanges af et høreapparat. Bravo trådløs telefon har medhør med høj lydstyrke. De store taster og et stort display gør telefonen velegnet til svagsynede. Tunghøre og brugere af høreapparat har også stor glæde af Bravo trådløs. Den store trådløse telefon er også meget velegnet til personer med nedsat motorik. Svagsynede har tillige stor glæde af det tydelige lyssignal på basen, når telefonen ringer. Bravo trådløs er nem og enkel at bruge også for personer med et mindre handicap.

Bravo trådløs telefon med store taster forhandles af Tele Call Danmark som har tilgængelig telefoni til ældre og handicappede som speciale


Bravo trådløs - trådløs telefon med store taster


 

 

Enkel telefon med ekstra store taster – Bravo!

Enkel telefon med ekstra store taster – Bravo!
Svagsynede og ældre med nedsat finmotorik er særdeles godt hjulpet af Bravo telefon som er en enkel telefon med ekstra store taster og ekstra høj ringestyrke.
De ekstra store tydelige hvide tal på de store sorte taster på 24 x 21mm gør denne Bravo telefon særdeles velegnet for svagsynede og ældre.
Når telefonnummeret indtastes, vises nummeret i telefonens store tydelige display.
Telefonen har 3 ét tryks kortvalg og 10 to tryks kortvalg.
Røret ligger godt i hånden og placeres sikkert og let på telefonen.
En enkel telefon som Bravo letter kommunikationen og øger dermed livskvaliteten for særligt sårbare grupper af mennesker som svagsynede og ældre med nedsat finmotorik er.  
Et særdeles tydeligt lyd - og lyssignal indikerer at telefonen ringer. Bravo telefonen har de funktioner som forventes af en almindelig fastnettelefon, plus de særlige træk, som gør denne telefon tilgængelig for endnu flere, som har behov for sikker og tryg kommunikation.

Bravo. Enkel telefon for de mange, der har et større behov end de fleste.

Enkel telefon med store tester - BRAVO!

Nødkaldeanlæg ude af funktion - hvad så?

Nødkaldeanlæg ude af funktion - hvad så?

Når nødkaldeanlægget er ude af drift skabes stor utryghed hos brugerne,
en Easy5 mobiltelefon til ældre kan hurtigt genoprette trygheden.

Mange såkaldte svage borgere har via kommunen fået installeret nødkaldeanlæg, som er med til at skabe tryghed i hverdagen. Men som mange andre tekniske løsninger kan disse anlæg også komme ud af drift. Men her kan en lille smart mobiltelefon til ældre Easy5, der er specielt udviklet til ældre borgere, hurtigt genoprette trygheden.

Fejl på nødkaldeanlægget kan eksempelvis være en liniefejl på telefonkablet. Et problem, som i værste tilfælde kan forårsage ventetid på mere end tre uger, før fejlen rettet og nødkaldeanlægget igen fungerer. I den mellemliggende tid må borgeren leve med den utryghed som det medfører.

En mulig løsning er Easy5, der som navnet antyder, er ganske nem at benytte, idet Easy5 telefon har store synlige taster med fem forvalte telefonnumre eksempelvis til hjemmeplejen – blot ét tryk og der ringes op. Der er tillige direkte nødkald 112,

Easy5 mobiltelefon genskabte trygheden på plejehjem
På Plejecentret Fjordly i Kerteminde var vand i plejecentrets kælder for nylig årsag til nedbrud af nødkaldeanlæg.

- Trygheden hos plejehjemmets beboere blev genoprettet, da Tele Call Danmark installerede et midlertidigt nødkaldeanlæg med Easy5 mobiltelefoner. Vi er meget tilfredse med at de berørte beboere blev instrueret i brugen af deres nye nødkald, allerede dagen efter oversvømmelsen, udtaler distriktsleder Alice Viinblad.

Easy5 mobiltelefonen kan hurtigt erstatte eksisterende nødkaldeanlæg, og er naturligvis et oplagt alternativ når der bevilliges nødkald. Modsat de traditionelle nødkald virker Easy5 overalt - fordi det er en mobiltelefon til ældre. Og så vejer den kun 60 gram.